algemeen.jpg algemeen2.jpg arbitrage.jpg dames1.jpg gezondheid.jpg heren1.jpg jongstejeugd.jpg meisjes.jpg sponsor.jpg
Senioren

Jeugd


Nieuws - Sponsoring

Leo Group nieuwe sponsor AMHC Alkmaar
9-11-2019 | 

De Alkmaarse Mixed Hockey Club heeft een nieuwe sponsor: LeoGroup.
Alle spelende leden van de club krijgen om het jaar een shirt van de shirtsponsors aangeboden. Het shirt wordt nu ook door de LeoGroup beschikbaar gesteld. 

LeoGroup is opgericht in 2005 met haar werkmaatschappijen Leoprinting en Leo Sales Promotions, met als doel organisaties ondersteunen in Marketing & Communicatie.

Onze missie is: Passie voor het creëren van jouw excellente promotionele producten.

Alle medewerkers binnen onze groep zijn elke dag bezig met zingeving. Hoe kunnen wij een zo mooi mogelijk product neerzetten, waarmee wij een zo groot mogelijke impact maken. Impact op onszelf, omdat het voldoening geeft als het een succes is en impact op onze klant, zodat zij minder zorgen hebben, succesvol zijn en hun doelen behalen.

Wij hebben vestigingen door heel Europa. Zo kunnen wij optimale service bieden voor bedrijven actief in nationale en internationale markt. Onze specialisten zorgen ervoor, dat jij je kan onderscheiden in de markt. Jij hebt een idee en samen creëren wij de invulling. Wij hebben internationale marktkennis, innovatieve producten, optimale productie en levering door ons uitgebreide logistieke netwerk.
Neem eens een kijkje op
www.leo-group.nl 
Aldus DGA Menno Wibier, mede- oprichter. 


Onze dochters Beau (ME1) & Annebelle Wibier (MF3) zijn dit seizoen begonnen bij AMHC en ook mede- oprichter Leoniek Burger is na een afwezigheid van 9 jaar weer actief bij de dinsdag veterinnen.

Leoniek: "Ik heb ongeveer 20 jaar met heel veel plezier bij Alkmaar gehockeyd, begonnen als pupil in de E`tjes bij Marieke Wildschut, die nu ook weer verbonden is bij de jongste jeugd opleiding, gecoacht door Ruud Hoffmanns (lid van verdienste en nog altijd trouwe supporter op zondag) in de meisjes D1, getraind en gecoacht in de B1 door Willem van Basten Batenburg die nu ook weer vol passie de jeugd het hockeyplezier overbrengt, tot Dames 1 onder leiding van o.a. Jorge Nolte en Eric Vogel.
Super leuk dat we nu via sponsoring wat terug kunnen doen voor deze mooie club en de naamsbekendheid van de LeoGroup kunnen vergroten.
We zien uit naar mooie seizoenen.''

 

Volvo en hockey
7-11-2019 | 

Wanneer Volvo een nieuwe generatie auto’s ontwikkelt, is het doel het leven van de mensen eenvoudiger, beter en veiliger te maken. Hierbij is innovatie van onschatbare waarde en tevens een rode draad in onze historie als merk. 

Het belang van innoveren en doorontwikkelen dragen we uit in onze samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Daarom investeert Volvo als partner van de KNHB in districtsteams, nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Daar worden de talenten klaargestoomd en veranderen kinderdromen in professionele successen.

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al 25 jaar structureel in talentonwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen we niet alleen op nationaal- maar ook op lokaal niveau.

Als partner van de KNHB ziet u onze betrokkenheid terug:

  • Als shirtsponsor van Jong Oranje
  • Bij landelijke en regionale talentonwikkeling van de KNH
  • Bij internationale hockeyevenementen in Nederland

De Volvo Clubbonus en Volvo Clubbonus Selekt
Wij nemen onze rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom vinden we het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvodealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal Volvo dealers en hockeyclubs belonen we sinds 2010 de samenwerking met de Volvo Clubbonus.

Hoe het werkt
Een hockeyclub die een geldig en structureel partnership heeft met een Volvo-dealer ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid. Daarnaast geven we nu ook € 500 bonus aan een hockeyclub bij aankoop van een Volvo Selekt Occassion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.

Let op: De Volvo Clubbonus Selekt is geldig vanaf 15 maart 2019 tot en met 31 december 2019.

 Bron: KNHB Nieuwsbrief 7-11-2019

 

Sponsormogelijkheden in het seizoen 2019
26-6-2019 | 
Een vergrote weergave vindt u in de bijlage.
 


Bijlage: Sponsormogelijkheden2019 (004).pdf