AMHC Welkom

Bestaande en nieuwe leden, ouders/verzorgers, donateurs, sponsors: hartelijk welkom bij de Alkmaarsche Mixed Hockey Club. Op onze website en in de HC ALKMAAR-APP treft u allerlei informatie aan, zodat u zich snel thuis zult voelen.
De Alkmaarsche Mixed Hockey Club is opgericht op 16 november 1912 en heeft een rijke historie. De vereniging heeft om en nabij de 1100 leden en is daarmee de grootste hockeyclub in Noord Holland Noord.
De selectieteams spelen op niveau, ons Heren 1 en Dames 1 spelen beide in de Eerste Klasse. 
Sportiviteit, gezelligheid, prestatie, betrokkenheid en openheid zijn kernwaarden bij de AMHC. Onze vereniging functioneert dankzij de inzet van leden en hun ouders. U treft ze aan achter de bar, als trainer, coach of scheidsrechter of achter de schermen, als lid van een commissie, in het bestuur of voor tal van andere activiteiten. Heeft u interesse? Wij zien u graag! 
U zult merken dat we onze site en de AMHC ALKMAAR-APP als belangrijkste communicatiemiddel gebruiken. Mocht u echter iets zoeken, dat u niet meteen kunt vinden, mail dan naar [email protected] . We zorgen dat uw vraag wordt beantwoord.
Ik wens u heel veel hockeyplezier bij de AMHC!   
-----------------------------
De HC ALKMAAR-APP is verkrijgbaar in de appstores of als download via een van onderstaande linkjes: