Informatie Hockeyschool

Is uw kind geboren tussen 01-10-2014 en 30-09-2015 en lijkt het hem/haar leuk om te gaan hockeyen? Dan is hij/zij van harte welkom bij de Hockeyschool.  

De Hockeyschool is op zondagochtend van 9:15-10:30 op veld 4. De Hockeyschool en de Funkey hockey zijn samen op dit veld. Uw kind mag ieder moment van het jaar instromen, kijken en/of proefdraaien. Het jaarschema vindt u hieronder.

Bij de Hockeyschool worden de kinderen d.m.v. oefeningen en partijtjes klaargestoomd om het volgende seizoen te starten in een F-team. De kinderen leren op een speelse wijze de beginselen van het hockey.  

Uw kind krijgt 2 vrijblijvende proeftrainingen, waarna wij vragen om een definitieve keuze te maken m.b.t. het lidmaatschap.
U dient uw kind via www.amhc.nl - ‘lid wordenin te schrijven als proeflid. Na 2 proeftrainingen komen wij bij u terug om de inschrijving mogelijk definitief te maken. Direct definitief inschrijven mag natuurlijk ook. Bij een definitief lidmaatschap ontvangt uw kind een speciaal Hockeyschool/ Funkey shirt. De contributie bedraagt €127 op jaarbasis.  

Zorgt u voor gemakkelijk zittende sportkleding en bij voorkeur scheenbeschermers. Hockeysticks zijn aanwezig. De kinderen kunnen eventueel zelf een bidon met water meenemen. De presentie wordt afgetekend bij het hek van veld 4. Tot hier kunt u meelopen. In verband met de groepsgrootte en eventuele allergieën is trakteren niet mogelijk. Informatie over afgelastingen vindt u via www.amhc.nl en in de HC-Alkmaar app. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd mailen naar [email protected]

Met sportieve groet, 

Brecht Bakker
Coördinator Hockeyschool & Funkey 

[email protected]