Teamindeling jeugd en senioren seizoen 24-25

7-7 Nieuws

Definitieve Teamindeling jeugd / Concept indeling Senioren  seizoen 24-25 

De afgelopen weken is hard gewerkt door de technische staf aan de teamindeling voor het seizoen 2024-2025. De stappen van het proces zijn doorlopen. Hierbij de definitieve teamindeling voor de jeugd. De indeling is te vinden in deze publicatie of als je dit via de website van AMHC leest: onder de inlog bij Documenten (Club  Veldhockey).

Jongens O12

Door onder andere late opzeggingen is het aantal spelers teruggelopen in deze categorie waardoor de indeling herzien is. Het aantal reacties op de initiële indeling is hier ook het grootst geweest en er is zelfs met sommige ouders nog op de club gesproken. Vanuit de inhoud is de oplossing niet te vinden en is door de staf, technisch manager en met leden van het bestuur gekozen is voor een proces oplossing.

Door het ongelukkig aantal, beperkte invallers bij 3 teams en het niet willen spelen in een 9-tal elftal is er definitief door de staf gekozen voor twee elftallen met 18 spelers. 

Dit houdt in:

·        Dat er een schema gemaakt moet worden voor elke week 2 spelers die niet mee mogen naar de wedstrijd (het maximum is 16)

·        Dat bij nieuwe aanmeldingen van jeugdleden in deze leeftijdscategorie mogelijk toch een derde team gevorm zal worden en daardoor de teams heringedeeld gaan worden.

 

NB: De individuele mails voor JO12 die gestuurd zijn naar [email protected] zullen niet individueel beantwoord worden. De uitkomst is hierboven aangegeven inclusief de teamindeling.

Prestatieteams (open selectie)

Alle prestatieteams spelen met het concept "open selectie”. Dit houdt in dat ten alle tijden er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden door nieuwe inzichten of langdurige blessures. Bij sommige prestatieteams zijn de aantallen nog te hoog en wordt de definitieve in het begin van het seizoen gemaakt. Dit is individueel gecommuniceerd. Afvallers zullen de tweede teams aanvullen. (voorbeeld MO18-1 / 2).


LINK NAAR DE INDELINGEN (voor ALKMAAR APP, Website: inloggen onder DocumentenClubVeldhockey)

·       JUNIOREN MEISJES

·       JUNIOREN JONGENS

·       CONCEPT SENIOREN

 

Dispensatie ”D”: Voor een aantal spelers wordt dispensatie aangevraagd. De indeling is daar onder voorbehoud van terugkoppeling KNHB.

 

Vanuit de vorige communicatie:

Herhaling doel van teamindelingsproces:

Het doel van de vereniging is om iedereen binnen de club te laten spelen in het team waar hij/zij uitdaging en sociale aansluiting vindt. Daarnaast is het proces van teamindelen transparant en staat het de leden vrij om vragen te stellen aan het technisch management over hoe zij tot bepaalde keuzes zijn gekomen. Nieuwe leden en leden van andere verenigingen zijn altijd welkom en zullen door het technisch management in een team worden geplaatst.

Vervroegd doorschuiven:

Vervroegd doorschuiven naar een hogere leeftijdscategorie is in principe niet mogelijk, tenzij daar een zwaarwegende reden voor is.

Rolverdeling:

Binnen het bestuur zijn de bestuursleden Hockeyzaken verantwoordelijk voor het toezicht op het proces van teamindeling. Voor procedurele aspecten van de teamindeling kunt u contact opnemen met Hockeyzaken, en voor inhoudelijke aspecten via het eerdergenoemd e-mailadres ([email protected]). Dit alles met als doel het proces duidelijk en transparant te maken voor de leden.

De technische staf (repliek: [email protected])

 
7-7-2024 Algemeen