Concept Teamindeling Jeugd Seizoen 24-25

8-6 Nieuws

Terwijl diverse teams nog de laatste wedstrijden spelen zijn de afgelopen weken gebruikt voor de teamindeling voor seizoen 2024-2025. Stap 1 t/m 3 van het proces zijn doorlopen en ondertussen zitten wij bij stap 4: De eerste publicatie. De indeling is te vinden in deze publicatie of als je dit via de website van AMHC leest: onder de inlog bij Club (Documenten  Veldhockey).

Vragen over de teamindeling (EMAIL) – Stap 5

Mochten er vragen zijn over de nieuwe teamindeling, dan kunnen deze per e-mail worden ingediend: [email protected]. Het is dus niet mogelijk om telefonisch of op een andere manier contact op te nemen over de teamindelingen dan via de mail.

In de week van 23 t/m 30 juni zal het management alle e-mails beantwoorden en waar nodig een afspraak maken met de speler/speelster (en ouder).

Meisjes O18-1 en MO18-2

Voor meisjes onder 18-1 en 2 volgt aparte communicatie inzake selectietraining. Op basis daarvan worden MO18-1 en MO18-2 ingedeeld. Nu staat iedereen bij MO18-1. Om de communicatie te ontvangen moet je (als speelster) melden bij Chiel Jan Delis via de whatsapp 06-21563081 (even naam erbij vermelden).

 

LINK NAAR DE INDELINGEN (voor ALKMAAR APP, Website: inloggen onder DocumentenClubVeldhockey)

·       JUNIOREN MEISJES

·       JUNIOREN JONGENS

 

Dispensatie ”D”: Voor 4 spelers wordt dispensatie aangevraagd. De indeling is daar onder voorbehoud van terugkoppeling KNHB.

 

Vanuit de vorige communicatie:

Herhaling doel van teamindelingsproces:

Het doel van de vereniging is om iedereen binnen de club te laten spelen in het team waar hij/zij uitdaging en sociale aansluiting vindt. Daarnaast is het proces van teamindelen transparant en staat het de leden vrij om vragen te stellen aan het technisch management over hoe zij tot bepaalde keuzes zijn gekomen. Nieuwe leden en leden van andere verenigingen zijn altijd welkom en zullen door het technisch management in een team worden geplaatst.

Vervroegd doorschuiven:

Vervroegd doorschuiven naar een hogere leeftijdscategorie is in principe niet mogelijk, tenzij daar een zwaarwegende reden voor is.

Rolverdeling:

Binnen het bestuur zijn de bestuursleden Hockeyzaken verantwoordelijk voor het toezicht op het proces van teamindeling. Voor procedurele aspecten van de teamindeling kunt u contact opnemen met Hockeyzaken, en voor inhoudelijke aspecten via het eerdergenoemd e-mailadres ([email protected]). Dit alles met als doel het proces duidelijk en transparant te maken voor de leden.

De technische staf (repliek: [email protected])

 
8-6-2024 Algemeen