Al 1306 loten verkocht met de Grote Clubactie !

1-10 Nieuws

Wauw, wat loopt de verkoop goed! In de eerste week hebben jullie al meer dan 1306 loten verkocht ter waarde van € 3.134,40.
Als jullie zo door gaan, gaan we over het doel van €5000 heen!Wat fantastisch is, dat alle loten online met de QR-code worden verkocht. Dat geeft jou in je account een leuk overzicht én scheelt ons weer werk. Ga zo door. Volgende week komen we opnieuw met een tussenstand.

==========

In het eerste weekend zijn al veel loten verkocht. Fantastisch!

BEKIJK ONLINE JOUW LOTENSTAND EN VERDIEN BADGES

Login en ontdek je eigen online verkooppagina. Inloggen doe je zo:

  1. Scan je eigen QR-code op de voorkant van je boekje
  2. Klik op ‘Inloggen Mijn Stand’ rechtsboven op de pagina
  3. Vul je inlogcode in. Deze code staat ook op de sticker op de voorkant van je boekje
Alvast bedankt voor jouw inzet en we wensen je veel succes en plezier!

 

================

In navolging van het succes van voorgaande jaren vragen wij je medewerking voor de landelijke Grote Club Actie die zaterdag 23 september jl. is gestart. Meedoen aan de Grote Club Actie betekent, dat wij met hulp van onze jeugdleden een leuk bedrag voor de club kunnen verdienen.

Er zijn zoveel leuke oefenmaterialen te verkrijgen om de training nog leerzamer en aantrekkelijker te maken, dat wij de opbrengst voor dit jaar daar ook graag voor willen gebruiken. De opbrengst vloeit dus rechtstreeks terug naar onze Jongste Jeugd.
En daar hebben wij echt jouw hulp bij nodig!

Zaterdagochtend 23 september tussen 8:30 en 12:00 uur konden de boekjes door de coaches worden afgehaald aan de bar boven in het clubhuis. Enkele enveloppen liggen nog klaar achter de bar.

Lukt het je als (ass.-)coach niet om zelf de boekjes af te halen, dan vragen wij je om een afgevaardigde (andere ouder) namens het team te sturen. Misschien heb je een ouder die samen met jou de actie wil coördineren. De coach reikt vervolgens de boekjes uit en levert ze ook weer in namens het team.


Het principe is simpel; ieder jeugdlid in de O12/O10/O9/O8 ontvangt zijn eigen persoonlijke boekje. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Deze loten moeten worden verkocht voor € 3, - per lot.
De club ontvangt per ieder verkocht lot € 2,31. Een vol boekje levert de club dus € 46, - op. Als iedereen een beetje zijn/haar best doet, hebben wij al snel een leuk bedrag bij elkaar.
De verkoper mailt, appt of gaat met het boekje langs bij vrienden, buren of familie en vraagt ze een of meerdere loten te kopen. De koper vult zijn gegevens in en het aantal loten wat hij wil bestellen.
De verkoper moet goed controleren of het volledige IBAN nummer is ingevuld. De verkoper geeft het bedankbriefje en de deursticker aan de koper.

Uiteraard zijn er voor de kopers prachtige prijzen te winnen. Voor de verkopende kinderen zijn er ook leuke aanbiedingen. Die staan op de lotenboekjes.

Het beste is, dat de kinderen gelijk starten met de verkoop. De boekjes moeten uiterlijk  ma 13 november a.s. weer ingeleverd zijn. Eerder mag natuurlijk ook (in de doos op de bar).
Er komen inlevermomenten op woensdagmiddag en zaterdagochtend. 
Misschien zitten er wel rasverkopers in jullie team, die anderen een handje kunnen helpen. Voor de beste verkopers hebben wij een leuke prijs. Uiteraard houden wij jullie tussentijds op de hoogte van de stand. 

Wij hopen natuurlijk op heel veel verkochte loten, zodat wij straks over een heleboel nieuw trainingsmateriaal kunnen beschikken. Maak jij je team enthousiast! Alvast erg bedankt voor je medewerking. Wij rekenen op je komst.

Hartelijke groet,

Namens de commissie Grote Club Actie,
Yvonne en Christine

 
1-10-2023 Algemeen