Een medaille voor lotenverkopers van de Grote Clubactie

6-4 Nieuws

Za 30 maart jl. kregen de jeugdleden, die 25 of meer loten hadden verkocht, uit handen van voorzitter Jan Nagengast een medaille uitgereikt.

Met gepaste trots stonden de kinderen op een rij te wachten op hun moment. Als extraatje kregen zij een bon, waarmee zij boven aan de bar een zak popcorn konden ophalen, ons aangeboden door sponsor John Altman. Leuke geste!


Verder kijken? Bekijk het AMHC FOTOALBUM

Ben je je medaille misgelopen, stuur dan snel een mailtje naar [email protected]. We zorgen er dan voor, dat je medaille klaarligt achter de bar.

==========

We gaan alle jeugdleden, die 25 of meer loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie, een medaille omhangen. 

Wanneer: za 30 maart as. (vrije Paaszaterdag)
Waar: op Veld 2
Hoelaat: omstreeks 12:15 uur (na afloop van de Clinic)
Door wie: voorzitter Jan Nagengast
MO12-6 is het team, dat de meeste loten heeft verkocht.
Zij hebben als eersten een plekje toebedeeld gekregen bij de Clinic Streethockey.  
In totaal hebben alle lotenverkopers €6093,60 binnen gehaald. Een fantastisch bedrag, dat we gaan besteden aan oa. trainingsmaterialen voor de jeugd.
Yvonne en Christine Organisatie Grote Clubactie 2023-24

====================
Jullie hebben €6093,60 binnen gehaald. Een fantastisch bedrag, dat we gaan besteden aan oa. trainingsmaterialen.

Alle jeugdleden, die 25 of meer loten hebben verkocht (en dat zijn er wel 37), krijgen uit handen van het Bestuur een medaille omgehangen. Mogelijk wordt dit wel in het nieuwe jaar, omdat vele teams nu de zaal ingaan.

Het team MO12-6 heeft als team de meeste loten (302) verkocht. Dit team verdient dan ook een prijs en krijgt een clinic aangeboden. Wie jullie de clinic gaat geven en wanneer, is een verrassing.

De opbrengst video

============

As. zaterdag 11 nov. is de laatste dag om de boekjes in te leveren in de grote GELE DOOS op de bar bij de kassa.
Daarna moeten alle verkochte loten geregistreerd staan, anders tellen ze niet mee. En dat zou jammer zijn van de energie, die jullie erin hebben gestoken.

Voor iedereen, die meer dan 25 loten heeft verkocht, hebben we een medaille. Voor het team, dat de meeste loten heeft verkocht, hebben we een sportieve prijs in petto. En voor degene, die de meeste loten verkocht heeft natuurlijk ook.
Allemaal enorm bedankt. We houden jullie op de hoogte.

Groeten van Yvonne en Christine
Team GCA

================

De tussenstand op zo 15 okt. is niet echt verrassend. We blijven een beetje hangen.
Natuurlijk zijn we hartstikke blij met alle reeds door jullie verkochte loten. Maar stilletjes hopen we, dat er in de komende weken nog meer loten worden verkocht. 
Uiterlijk za 11 november moeten de lotenboekjes zijn ingeleverd in de doos op de bar bij de coffecorner.
Succes!
 

==============

Wil je loten kopen, maar ben je niet benaderd door onze jeugdleden? Scan dan onderstaande QR-code en doe mee.


=========

De afgelopen week liep de verkoop van de loten rustig door. 
Misschien wel te rustig... Niet verslappen, hoor! We hebben nog even te gaan.
Hieronder staat de tussenstand van zo 8-10-2023:


=========

Wauw, wat loopt de verkoop goed! In de eerste week hebben jullie al meer dan 1306 loten verkocht ter waarde van € 3.134,40.
Als jullie zo door gaan, gaan we over het doel van €5000 heen!Wat fantastisch is, dat alle loten online met de QR-code worden verkocht. Dat geeft jou in je account een leuk overzicht én scheelt ons weer werk. Ga zo door. Volgende week komen we opnieuw met een tussenstand.

==========

In het eerste weekend zijn al veel loten verkocht. Fantastisch!

BEKIJK ONLINE JOUW LOTENSTAND EN VERDIEN BADGES

Login en ontdek je eigen online verkooppagina. Inloggen doe je zo:

 

  1. Scan je eigen QR-code op de voorkant van je boekje
  2. Klik op ‘Inloggen Mijn Stand’ rechtsboven op de pagina
  3. Vul je inlogcode in. Deze code staat ook op de sticker op de voorkant van je boekje
Alvast bedankt voor jouw inzet en we wensen je veel succes en plezier!

 

================

In navolging van het succes van voorgaande jaren vragen wij je medewerking voor de landelijke Grote Club Actie die zaterdag 23 september jl. is gestart. Meedoen aan de Grote Club Actie betekent, dat wij met hulp van onze jeugdleden een leuk bedrag voor de club kunnen verdienen.

Er zijn zoveel leuke oefenmaterialen te verkrijgen om de training nog leerzamer en aantrekkelijker te maken, dat wij de opbrengst voor dit jaar daar ook graag voor willen gebruiken. De opbrengst vloeit dus rechtstreeks terug naar onze Jongste Jeugd.
En daar hebben wij echt jouw hulp bij nodig!

Zaterdagochtend 23 september tussen 8:30 en 12:00 uur konden de boekjes door de coaches worden afgehaald aan de bar boven in het clubhuis. Enkele enveloppen liggen nog klaar achter de bar.

Lukt het je als (ass.-)coach niet om zelf de boekjes af te halen, dan vragen wij je om een afgevaardigde (andere ouder) namens het team te sturen. Misschien heb je een ouder die samen met jou de actie wil coördineren. De coach reikt vervolgens de boekjes uit en levert ze ook weer in namens het team.


Het principe is simpel; ieder jeugdlid in de O12/O10/O9/O8 ontvangt zijn eigen persoonlijke boekje. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Deze loten moeten worden verkocht voor € 3, - per lot.
De club ontvangt per ieder verkocht lot € 2,31. Een vol boekje levert de club dus € 46, - op. Als iedereen een beetje zijn/haar best doet, hebben wij al snel een leuk bedrag bij elkaar.
De verkoper mailt, appt of gaat met het boekje langs bij vrienden, buren of familie en vraagt ze een of meerdere loten te kopen. De koper vult zijn gegevens in en het aantal loten wat hij wil bestellen.
De verkoper moet goed controleren of het volledige IBAN nummer is ingevuld. De verkoper geeft het bedankbriefje en de deursticker aan de koper.

Uiteraard zijn er voor de kopers prachtige prijzen te winnen. Voor de verkopende kinderen zijn er ook leuke aanbiedingen. Die staan op de lotenboekjes.

Het beste is, dat de kinderen gelijk starten met de verkoop. De boekjes moeten uiterlijk  za 11 november a.s. weer ingeleverd zijn. Eerder mag natuurlijk ook (in de doos op de bar).
Er komen inlevermomenten op woensdagmiddag en zaterdagochtend. 
Misschien zitten er wel rasverkopers in jullie team, die anderen een handje kunnen helpen. Voor de beste verkopers hebben wij een leuke prijs. Uiteraard houden wij jullie tussentijds op de hoogte van de stand. 

Wij hopen natuurlijk op heel veel verkochte loten, zodat wij straks over een heleboel nieuw trainingsmateriaal kunnen beschikken. Maak jij je team enthousiast! Alvast erg bedankt voor je medewerking. Wij rekenen op je komst.

Hartelijke groet,

Namens de commissie Grote Club Actie,
Yvonne en Christine

 
6-4-2024 Jongste Jeugd (O10/O9/O8)