Nieuw tenue wordt gefaseerd ingevoerd - oud tenue (nog) bewaren.

1-7 Nieuws

Laatste info staat in de AMHC-Nieuwsbrieven re-boven op de website.
-------

Enkele weken geleden is het proefshirt goedgekeurd door de hoofdsponsors waarna DAKA de bestelling kon doen bij de leverancier in China. Op dit moment weten we nog niet wanneer het tenue geleverd wordt. Binnenkort weten we meer. 

Emily Lind, Elizabeth de Jonge en Maike Wieringa - ouders van jongens uit JO12- denken ondertussen na hoe de levering van de tenues aan de leden praktisch kan worden uitgevoerd. 

Omdat de leverdatum nog onbekend is en omdat de uitlevering aan alle leden niet tegelijk kan plaatsvinden, wordt het tenue gefaseerd ingevoerd. Het kan dus zo zijn, dat teams de eerste wedstrijden nog in een oud tenue moeten spelen. Vandaar onze oproep: bewaar het oude tenue nog even!

==============

Nu de datum van 31 mei is verstreken en door vele leden de maten van een nieuw tenue zijn ingevuld, gaat DAKA aan de slag met de productie.
Aan het begin van het nieuwe seizoen komen we met informatie mbt. de uitgifte, mogelijkheid tot bedrukken van nummer / naam en eventueel kunnen ruilen. 

===========

Het komend seizoen starten we met een geheel NIEUW TENUE. Ieder KNHB-competitie-spelend AMHC-lid (in het seizoen 2023-24) krijgt dit tenue gratis aangeboden door DAKA Sport, onze nieuwe tenue-leverancier.

 

BESTELLEN Speel jij in het komende seizoen 2023-24 competitie, dan kun je de komende 2 weken je maten (shirt, rok/broek en sokken) doorgeven. Let op: ieder lid op eigen naam + lidnummer. . Doe dit uiterlijk woensdag 31 mei as.. Dan zijn er geen kosten aan verbonden. Na die datum wordt €12,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. . WAAR
Dat kan eenvoudig via www.amhc.nl/shirt
.

LIDNUMMER en/of WW VERGETEN? Vraag deze opnieuw aan via [email protected]. . PASSEN Twijfel je over de juiste maat, dan kun je een vergelijkbaar tenue passen bij DAKA Sport op Alkmaar Overstad. . KEEPER
De keeper bestelt ook gratis een tenue, maar draagt een rood shirt, zwarte broek en kousen. De maat van het rode shirt geef je in een apart veldje op. 
.
TRAININGSLID
Een trainingslid kan het shirt vanaf september kopen in de winkel van DAKA Sport op Alkmaar Overstad. . De nieuwe tenues zijn beschikbaar vanaf begin september. Nadere informatie volgt.

Bedankt voor je medewerking. Zo kan de AMHC met wel 75 teams uniform gekleed aan het nieuwe seizoen beginnen..

Het AMHC-Bestuur.

Geen mail ontvangen en wel spelend lid in seizoen 2023-24? Informatieadres: [email protected]

 
1-7-2024 Algemeen