GEZOCHT: Lijncoördinatoren

22-12 Nieuws
Op de ALV van 19 december jl. zijn de contouren van het hockeybeleidsplan gepresenteerd door de commissie. In de introductie is door commissielid Bas Klinkhamer een toelichting gegeven hoe het stuk tot stand is gekomen en wie er allemaal betrokken zijn geweest. Daarna is stil gestaan bij de Missie, Doelen en Ambities vanuit hockeyzaken met als clubidentiteit "Samenwerking als basis voor spelplezier", het loslaten van de termen "breedte- en prestatiesport" en het gebruikt van het AMHC Hockey-DNA met als doel hét hockeyopleidingsinstituut te zijn boven het Noordzeekanaal.
Het AMHC Hockey-DNA bestaat uit een bepaalde speelstijl en samenwerkingsstijl die uniek zijn voor Alkmaar, waarbij Bas zo mooi omschreef dat onze collega clubs het gevoel moeten hebben: "Alkmaar-Uit: Altijd lastig en wind tegen". In de presentatie wordt verder ingegaan op wat dan onze speelstijl is in balbezit en in niet balbezit, maar ook uitgelegd dat onze speelstijl op de pilaren Vertrouwen, Commitment, Verantwoordelijkheid en Collectief voor Individu rust.
Lijncoördinatoren (VACATURES)
Een van de verbeteringen uit het plan is het invoeren van lijncoördinatoren. Dit om de coördinatie dichter bij de teams te brengen en zo meer grip te krijgen per categorie op hockeyzaken. Dus... Hou je van hockey? - Draag je bij aan het succes van AMHC? - Als het gaat om hockeyontwikkeling, spelvreugde teamgeest en al het andere waar wij als club voor staan? Meld je dan aan als lijncoördinator bij AMHC via [email protected]!
KLIK HIER OM DE VOLLEDIGE VACATURETEKST EN BESCHIKBARE CATEGORIEËN TE ONTVANGEN
Via deze link is de presentatie te vinden die gegeven is tijdens de ALV met de focuspunten voor de tweede seizoenshelft.
 
22-12-2023 Algemeen