Met 100 leden naar de wedstrijd AZ - FC Utrecht

24-1 Nieuws

Zaterdagavond 28 januari jl. zaten 100 leden van de club met elkaar in één vak naar een leuke wedstrijd te kijken. Vele doelpunten, die aan beide kanten vielen, een roerige FC-Utrecht aanhang en een einduitslag van 5-5.

We bedanken AZ voor de donatie van €100 aan de AMHC.

==========

De bestelde AZ-kaarten kunnen worden afgehaald aan de bar van het clubhuis op

  • vrijdag    27-01 van 18-19 uur
  • zaterdag 28-01 van 10-12 uur

De kaarten zijn verpakt in een envelop op naam van de besteller Ben je als besteller zelf verhinderd, vraag dan iemand anders de kaarten op te halen.

De wedstrijd AZ-FC Utrecht is op za-avond 28-01-2023 om 21:00 uur.

Evt. bestelde kidsboxen en / of sjaals zijn bij de bestellingen als vouchers toegevoegd. 

  • Sjaals kunnen vóór het betreden van het stadion worden opgehaald in de winkel van het AZ-Fancentrum, gelegen naast de hoofdingang van het stadion. Men kan hier een sjaal uitkiezen en op vertoon van de voucher meenemen.
  • Kidsboxen kunnen ná het betreden van het stadion worden opgehaald bij een op de vouchers aangegeven cateringpunt in de buurt van het stadion.

We wensen jullie een fijne wedstrijd!
Kleed je warm en kom op tijd.

=========================

Op za 28-01-2023  om 21:00 uur speelt AZ de thuiswedstrijd AZ - FC Utrecht in de Eredivisie. AZ nodigt alle leden van Alkmaarsche Mixed Hockey Club (AMHC) uit om deze wedstrijd te bezoeken voor slechts € 11 per kaart. Ook ouders, trainers, vrijwilligers etc. zijn van harte uitgenodigd!

Er kan ook nog wat verdiend worden voor Alkmaarsche Mixed Hockey Club (AMHC)! Voor iedere verkochte toegangskaart van € 11 ontvangt de vereniging namelijk 1 euro.

Bestellen
Bestellen kan via deze link:

https://ticketshop.az.nl/deeplink.aspx?token=azfcutrechtamhc

Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar, dus bestel snel want op = op.

Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, zorg dan dat je de kaarten in één bestelling plaatst. De hele vereniging wordt bij elkaar ingedeeld, na afloop van de actie wijst AZ de vereniging een vak toe.

Voor het afrekenen kan er een Kidsbox, een AZ Sjaal en een parkeerkaart worden bijbesteld.

Onze vereniging kan bestellen t/m wo 18 januari as. Na afloop van de actie kun je je bestelling ophalen bij Alkmaarsche Mixed Hockey Club (AMHC).
Alle kaartenkopers krijgen een email met verdere info mbt. ophalen kaartjes ed.

Contactpersoon is Christine Waardenburg-Warnaars


 
24-1-2024 Algemeen