KNHB Nieuwsbrief - 10 juli 2020

11-7 Nieuws
Inschrijving bekercompetitie geopend | Algemene Vergadering KNHB online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
10 juli 2020
 

Speeldagenkalender Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en 1e Klasse
De competitieleiding van de KNHB heeft de speeldagenkalender voor de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en 1e Klasse (Dames en Heren) seizoen 2020-2021 bekendgemaakt. Eerder waren de speeldagenkalenders voor senioren, veteranen en (jongste) jeugd al bekend gemaakt. 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Data bekendmaking publicatie poule-indelingen en wedstrijdprogramma’s
Door de competitieleiding wordt in samenwerking met de verenigingen nog hard gewerkt aan alle indelingen voor komend seizoen. Op onze site vind je het overzicht met de data waarop we verwachten de poule-indelingen en wedstrijdprogramma’s van de verschillende competities te publiceren.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Aanmelding bekercompetitie seizoen 2020-2021 geopend
De inschrijving voor de bekercompetitie 2020-2021 is geopend. De eerste dames- en herenteams uit de Overgangsklasse, Promotieklasse en de Hoofdklasse kunnen deelnemen aan de Gold Cup. De eerste dames- en herenteams uit de 1ste t/m 4de Klasse zullen strijden om de Silver Cup. Vandaag hebben alle wedstrijdsecretarissen, secretarissen en contactpersonen tophockey een mail ontvangen met de link naar het inschrijfformulier.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Resultaten Onderzoek dienstverlening KNHB
Als KNHB vinden we het belangrijk dat verenigingsfunctionarissen onze dienstverlening als waardevol en prettig ervaren. Daarom is voor het tweede jaar op rij onderzoek gedaan naar onze dienstverlening. Bijna 600 verenigingsfunctionarissen hebben hieraan deelgenomen. Samen vertegenwoordigen zij 77% van alle verenigingen. De resultaten hebben we in een factsheet geplaatst.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

De KNHB op weg naar flexibel hockeyaanbod en lidmaatschap
Een flexibel aanbod in hockeyvormen en lidmaatschappen is de laatste jaren een steeds actueler wordend thema. Uit onderzoek blijkt ook dat ex-hockeyers het hockeyspelletje nog steeds leuk vinden, maar de verplichtingen eromheen als beperkend ervaren. Daarom werkt de KNHB aan een nieuw bindingsmodel dat aansluit bij de flexibele lidmaatschappen die nu al worden aangeboden op verenigingen. Daarnaast wordt gebouwd aan een nieuw flexhockeyplatform waarop vraag en aanbod van flexibele hockeyvormen bij elkaar worden gebracht.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Save the date: Algemene Vergadering KNHB
De Algemene Vergadering (AV) van juni 2020 is door de maatregelen rondom het coronavirus uitgesteld. De nieuwe datum van de AV is vastgesteld op 9 september 2020. Zoals het er nu naar uitziet, is het mogelijk om deze AV fysiek te organiseren, daar gaat onze voorkeur ook naar uit. Wanneer de maatregelen van de overheid en het RIVM het niet mogelijk maken elkaar te ontmoeten, gaan we alsnog over op een digitale AV. Zet de datum vast in de agenda!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Nieuwe leden werven met de sportactie
Met de landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’, de Nationale Sportweek (18 t/m 27 september) én de sportactie gaan we na de zomervakantie de sport met z’n allen weer aanzetten. Het doel van de sportactie is potentiële sporters (weer) aan het sporten te krijgen. De actie biedt hockeyverenigingen de mogelijkheid om mensen uit hun gemeente of buurt kennis te laten maken met de hockeysport en nieuwe leden te werven. Wil je met jouw vereniging laten zien hoe gaaf onze sport is en wil je meer leden welkom heten? Meld je alvast aan.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

adidas en KNHB verlengen samenwerking tot en met 2024
adidas en de KNHB verlengen hun samenwerking met vier jaar. adidas blijft teamwear partner van de nationale (jeugd)teams en presenteert begin september de nieuwe teamkleding. Goed nieuws ook voor alle hockey fans: de originele teamkleding - shirts, shorts, sokken én trainingscollectie - wordt straks ook beschikbaar in de Oranje Fanshop!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Fijne vakantie

De zomervakantie is inmiddels begonnen dus dit was de laatste verenigingsnieuwsbrief van dit seizoen. De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in de tweede helft van augustus. We vragen alle verenigingen deze zomer het protocol verantwoord sporten te blijven checken. Het protocol is een levend document en kan aangepast worden. Op onze site geven we aan of er wijzigingen in het protocol hebben plaatsgevonden. Hier vind je ook de link naar het meest recente protocol.

We wensen iedereen een fijne zomervakantie!

 

Agenda
9 SEP
Algemene Vergadering KNHB
  
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
 
11-7-2020 Algemeen