KNHB Nieuwsbrief - 18 juni 2020

19-6 Nieuws
Webinar Social Media | Keep Playing Summer Experience | Volvo Clubbonus online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
18 juni 2020
 
Update gevolgen coronavirus voor hockeysport
Deze week hebben we op onze site een aantal updates geplaatst over de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Het gaat om de volgende onderwerpen:
  • Horeca op sportverenigingen (per 1 juli)
  • Gebruik van toiletten en kleedkamers op de vereniging (per 15 juni)
  • Speciale protocollen zomerkampen (per 1 juli)
Ook hebben wij de lijst met veelgestelde vragen aangevuld met nieuwe vragen over deze onderwerpen. Blijf op de hoogte en check de updates en lijst met veelgestelde vragen regelmatig!
naar updates

Webinar Social Media
Op dinsdagavond 30 juni van 20.00 tot 21.30 uur organiseren we een webinar voor verenigingen die meer willen weten over het gebruik van social media. Tijdens het webinar gaan we in op de strategie, de inrichting en het gebruik van social media, social advertising en laten we verschillende voorbeelden van verenigingen zien. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Keep Playing Summer Edition
Hoe fijn zou het zijn als er de hele zomer op veel verenigingen door gehockeyd kan worden? Dat is precies wat we willen bereiken met de Keep Playing Summer Edition. De Keep Playing Summer Edition is een verzameling trainingsvormen voor zowel de jeugd als senioren, die gedurende de zomer gegeven kunnen worden en aansluiten op de protocollen. Elke week bieden we nieuwe trainingen aan. Zo maken we er gezamenlijk een zomer vol hockey van!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Enquête over breed motorische ontwikkeling van kinderen op de hockeyvereniging
Alweer 10 jaar geleden heeft de KNHB Funkey gelanceerd voor 4 tot 6 jarigen. Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen. Nog steeds is de breed motorische ontwikkeling van kinderen een hot topic. In onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers laten we zien dat wij het een belangrijke basis voor de jeugd vinden. En ook maatschappelijk is het een breed gedragen thema. De overheid geeft er in het Sportakkoord veel aandacht aan. Om inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van verenigingen op dit vlak, hebben wij een korte enquête opgesteld. Vul deze enquête in zodat wij onze dienstverlening kunnen afstemmen op jullie wensen. 
naar onderzoek
Facebook Twitter LinkedIn

Nieuwe hockeyvisie: De impact van corona voor hockeyers
In maart gingen we door corona in een ‘intelligente’ lockdown. We gingen alleen nog naar buiten als het echt noodzakelijk was, werkten massaal thuis en sindsdien houden we allemaal anderhalve meter afstand van elkaar. Er was geen reuring meer in clubhuizen en op sportvelden. De wereld stond ineens stil. Nu starten we geleidelijk aan alles weer op en wordt de impact van de coronacrisis steeds duidelijker. In de nieuwe #hockeyvisie gaat Afke van der Wouw dieper in op de impact van de crisis op sporters van alle niveaus en wat we hiervan kunnen leren.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Volvo Clubbonus
Volvo is al 25 jaar partner van de KNHB en investeert al die jaren structureel in de Nederlandse hockeysport. Dit doen zij o.a. met de Volvo Clubbonus. Voor verenigingen een ideaal middel om de clubkas te spekken! Elke hockeyvereniging die een partnership heeft met een Volvo dealer ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een Volvo door een (ouder/verzorger van een) lid van die vereniging. Gaat het om een Selekt occasion, dan ontvangt de vereniging € 500. Om de leden van je vereniging te informeren over dit initiatief, vind je op onze site een voorbeeldmail die je naar je leden kunt sturen. Heeft jouw vereniging nog geen overeenkomst met een lokale Volvo dealer, maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met [email protected].
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Best Practice: MHC de Dommel al 30 jaar het decor voor gezellig bedrijfshockey
Met je bedrijf hockeyen tegen andere bedrijven en daardoor je collega’s beter leren kennen: voor Niels Wintraaken is het inmiddels vaste koek. Hij is aanvoerder van het bedrijfsteam van Canon dat het al 20 jaar opneemt tegen andere bedrijven uit de regio Den Bosch. Zij danken hiervoor ook MHC de Dommel, dat haar hockeycomplex in Sint-Michielsgestel al 30 jaar lang beschikbaar stelt voor de bedrijfscompetitie. In deze Best Practice lees je hoe hij dit aangepakt heeft.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
30 JUN
Webinar Social Media
  
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
 
19-6-2020 Algemeen