Leo Group nieuwe sponsor AMHC Alkmaar

14-11 Nieuws

De Alkmaarse Mixed Hockey Club heeft een nieuwe sponsor: LeoGroup.
Alle spelende leden van de club krijgen om het jaar een shirt van de shirtsponsors aangeboden. Het shirt wordt nu ook door de LeoGroup beschikbaar gesteld. 

LeoGroup is opgericht in 2005 met haar werkmaatschappijen Leoprinting en Leo Sales Promotions, met als doel organisaties ondersteunen in Marketing & Communicatie.

Onze missie is: Passie voor het creëren van jouw excellente promotionele producten.

Alle medewerkers binnen onze groep zijn elke dag bezig met zingeving. Hoe kunnen wij een zo mooi mogelijk product neerzetten, waarmee wij een zo groot mogelijke impact maken. Impact op onszelf, omdat het voldoening geeft als het een succes is en impact op onze klant, zodat zij minder zorgen hebben, succesvol zijn en hun doelen behalen.

Wij hebben vestigingen door heel Europa. Zo kunnen wij optimale service bieden voor bedrijven actief in nationale en internationale markt. Onze specialisten zorgen ervoor, dat jij je kan onderscheiden in de markt. Jij hebt een idee en samen creëren wij de invulling. Wij hebben internationale marktkennis, innovatieve producten, optimale productie en levering door ons uitgebreide logistieke netwerk.
Neem eens een kijkje op
www.leo-group.nl 
Aldus DGA Menno Wibier, mede- oprichter. 


Onze dochters Beau (ME1) & Annebelle Wibier (MF3) zijn dit seizoen begonnen bij AMHC en ook mede- oprichter Leoniek Burger is na een afwezigheid van 9 jaar weer actief bij de dinsdag veterinnen.

Leoniek: "Ik heb ongeveer 20 jaar met heel veel plezier bij Alkmaar gehockeyd, begonnen als pupil in de E`tjes bij Marieke Wildschut, die nu ook weer verbonden is bij de jongste jeugd opleiding, gecoacht door Ruud Hoffmanns (lid van verdienste en nog altijd trouwe supporter op zondag) in de meisjes D1, getraind en gecoacht in de B1 door Willem van Basten Batenburg die nu ook weer vol passie de jeugd het hockeyplezier overbrengt, tot Dames 1 onder leiding van o.a. Jorge Nolte en Eric Vogel.
Super leuk dat we nu via sponsoring wat terug kunnen doen voor deze mooie club en de naamsbekendheid van de LeoGroup kunnen vergroten.
We zien uit naar mooie seizoenen.''

 
14-11-2021 Sponsoring