Volvo en hockey

7-11 Nieuws

Wanneer Volvo een nieuwe generatie auto’s ontwikkelt, is het doel het leven van de mensen eenvoudiger, beter en veiliger te maken. Hierbij is innovatie van onschatbare waarde en tevens een rode draad in onze historie als merk. 

Het belang van innoveren en doorontwikkelen dragen we uit in onze samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Daarom investeert Volvo als partner van de KNHB in districtsteams, nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Daar worden de talenten klaargestoomd en veranderen kinderdromen in professionele successen.

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al 25 jaar structureel in talentonwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen we niet alleen op nationaal- maar ook op lokaal niveau.

Als partner van de KNHB ziet u onze betrokkenheid terug:

  • Als shirtsponsor van Jong Oranje
  • Bij landelijke en regionale talentonwikkeling van de KNH
  • Bij internationale hockeyevenementen in Nederland

De Volvo Clubbonus en Volvo Clubbonus Selekt
Wij nemen onze rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom vinden we het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvodealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal Volvo dealers en hockeyclubs belonen we sinds 2010 de samenwerking met de Volvo Clubbonus.

Hoe het werkt
Een hockeyclub die een geldig en structureel partnership heeft met een Volvo-dealer ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid. Daarnaast geven we nu ook € 500 bonus aan een hockeyclub bij aankoop van een Volvo Selekt Occassion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.

Let op: De Volvo Clubbonus Selekt is geldig vanaf 15 maart 2019 tot en met 31 december 2019.

 Bron: KNHB Nieuwsbrief 7-11-2019

 
7-11-2021 Sponsoring