In gesprek met Farmcamps

10-12 Nieuws
Voorstellen van jezelf en je bedrijf

Hallo allemaal, ik ben Nicolas Van Bekkum, commercieel directeur van FarmCamps. Wij zijn degenen die geloven dat het platteland, luxe & comfort perfect samen gaan. Bij FarmCamps brengen we gezinnen dichter bij de charmes van het boerenleven, maar dan zonder de vroeg-ochtend-wekker van de haan. Denk aan slapen in luxe tenten op een boerderij en de hele dag genieten van de buitenlucht.

Persoonlijke band met hockey

Mijn persoonlijke band met hockey? Laten we zeggen dat ik meer ervaring heb met hooivorken dan met hockeysticks, maar ik waardeer een goede haak net zo zeer als een vers ei op zondagochtend.

Reden voor sponsoring van AMHC

De missie van AMHC sluit naadloos aan met FarmCamps.

Verbonden en samen:
Bij FarmCamps draait alles om het samenbrengen van gezinnen, net zoals een kudde schapen, maar dan zonder ‘bèèèh’. Dit past perfect bij AMHC's focus op teamgeest en saamhorigheid. We zijn beiden bezig met het bouwen van een hechte 'familie', of dat nu op het hockeyveld is of tussen de koeien en kippen.

Plezier:
Bij FarmCamps zijn we net zo serieus over plezier hebben als een kip is over het vinden van de perfecte plek om te scharrelen. En dat past geweldig bij de sfeer bij AMHC, waar het niet alleen draait om hoe goed je de bal raakt, maar ook om hoeveel plezier je hebt terwijl je ernaast slaat. Bij ons gaat het om samen leren en groeien, of dat nu betekent dat je leert hoe je een koe moet melken of hoe je een perfecte pass geeft. Een high-five moment is net zo belangrijk als een winnend punt. 

Geborgenheid:
Bij FarmCamps zorgen we voor veiligheid alsof we een kudde schapen bewaken, en bij AMHC is dat net zo. Onze gasten zijn zo zorgeloos als lammetjes, en datzelfde veilige, warme gevoel vinden de leden ook op het hockeyveld van AMHC. 

Persoonlijke groei:
Bij FarmCamps zijn we helemaal thuis in het zaaien van avontuur en het oogsten van groei, precies zoals AMHC dat doet op het hockeyveld. We zien een prachtige parallel in hoe wij en AMHC de jeugd helpen ontwikkelen. Net als in het boerenleven, waar leren samenwerken, eigen verantwoordelijkheid nemen en groeien met de seizoenen centraal staan, zo benadrukt AMHC deze waarden op het hockeyveld.

Kortom:
Wij sponsoren AMHC omdat we geloven in het ondersteunen van een club die net als wij, inzet op de groei van kinderen tot verantwoordelijke, zelfbewuste individuen. De manier waarop AMHC elk kind de ruimte geeft om zich te ontwikkelen, hun eigen rol laat ontdekken en stimuleert om actief bij te dragen, resoneert sterk met onze aanpak bij FarmCamps.

Wensen voor de leden van AMHC

FarmCamps wenst alle AMHC-leden  fijne feestdagen en een sportief seizoen toe. En daar hoort natuurlijk ook een leuk gebaar vanuit ons bij. Voor alle leden AMHC is er een kortingscode voor een FarmCamps-vakantie.

Actiecode = AMHC24FC
€50 korting op FarmCamps vakantie met aankomst in 2024
 
10-12-2024 Sponsoring