De CD ''Beach Party'' werd een groot succes

29-5 Nieuws

Zaterdag 27 mei jl. was het zonovergoten sportcomplex gereserveerd voor de meisjes en jongens onder 12 en 14 jaar. Onze "C-tjes en D-tjes" werden ontvangen met een tropische limonademocktail. Het clubhuis was omgetoverd tot BeachClub, van tropische slingers tot minibananenbomen, ook de opblaaspalmbomen waren nog in tact.

Kort na de ontvangst werden teams geformeerd en begon de quizmaster "Hi-Ha-Herman", de kennis te testen van onze jeugdspelers. Over hockey in het algemeen en AMHC in het bijzonder. Waarom heeft een hockeystick een bolle kant? En welke beroemde AMHC'er heeft 4 Olympische medailles gewonnen?

De uiteindelijke winnaars "The Beach Babes" krijgen een eervolle vermelding op de website en mogen na hun volgende thuiswedstrijd gratis tosti's bestellen.

Direct na de quiz startte DJ Jordi Rivera zijn show. Jordi is naast DJ, EDM-producer. Zijn platen worden wereldwijd gedraaid, onder andere door Martin Garrix. Toch waren het de herkenbare hits die oorverdovend werden meegezongen door de kids. De Beach Party was een goede start voor een zwoele zomer. Het bestuur bedankt de evenementencommissie en alle vrijwilligers die zich wederom met plezier hebben ingezet voor onze jeugdleden. Speciaal dankwoord voor familie Ooms, zij stonden vol ornaat achter de bar. 😎🌴

  

En last but not least verzorgde onze clubfotograaf Maarten Waardenburg ook deze avond de fotoshoots. En dat leverde heerlijke plaatjes op. 
Wil je meegenieten? Kijk dan in het AMHC - FOTOALBUM.

==================
za 27-5-2023 13:50 uur: De inschrijving is GESLOTEN
==============
We hebben zin in een zomers feestje. Jij ook?
 • Wie: alle O14 & O12-teams (vh CD-teams)
 • Wanneer: za 27 mei as. van 19:30-23:00 uur
 • Entrée: €5 pp., 1 Intro toegestaan
  inclusief drankjes en snacks
 • Opgave svp. via het AANMELD-FORMULIER (Gesloten)
  (de aanmelding in de App werkt jammergenoeg niet...)
 • Betalen kan nu via een BETAALVERZOEK (bewijsje meenemen) of zaterdag bij binnenkomst middels PIN.
   
  Geef je snel op. Het betreft een grote groep. Dus VOL=VOL
O ja, we hebben DJ Jordi Rivera weten te strikken. Hij treedt regelmatig op voor bekende influencers en nu dan voor ons. Dat wordt swingen!
Trek je zomerse kleding aan, zonnebril op je neus en zonnehoed op je hoofd.
En voor het meest complete team hebben we een prijs in petto.

We zien je zaterdag as.!

 
29-5-2024 Junioren (O18/O16/O14/O12)