Indeling 2022-2023 Hockeyschool/Funkey

1-5

Beste ouders van de Hockeyschool en Funkey(+), 

 

Kinderen die volgend jaar naar een F-team gaan (kinderen geboren tussen 1-10-2014 en 30-9-2015), mogen 1 vriendje/vriendinnetje opgeven waarmee hij/zij graag volgend seizoen in het team wil (voor- en achternaam). De namen van de kinderen kunt u vinden in de AMHC-app en via www.amhc.nl. De deadline voor het doorgeven van het vriendje/vriendinnetje is zondag 8 mei 2022. Na 8 mei is het niet meer mogelijk om een vriendje/vriendinnetje op te geven.

 

Ook jongere kinderen mogen een verzoek indienen bij de coördinator Hockeyschool, maar zij gaan alleen door naar de F-tallen als de club niet uitkomt met de aantallen in de F-teams. Bij eventueel vervroegd doorschuiven kijken wij naar de ervaring bij de Funkey(+) en de persoonlijke omstandigheden. Verder bestaat er een grote kans dat uw zoon/dochter volgend jaar een extra seizoen in de F-tallen blijft, om weer synchroon te lopen met zijn/haar leeftijdsgenoten. Kinderen die op latere leeftijd gaan hockeyen hebben ten alle tijden voorrang op een vervroegd doorgeschoven lid. De leeftijdsgrenzen zijn gesteld door de KNHB en daar kunnen wij niks aan veranderen.

De kinderen van de hockeyschool kunnen 1 vriendje/vriendinnetje opgeven via de volgende link.

De kinderen die zich willen opgeven om mogelijk vervroegd door te schuiven naar een F-team kunnen een verzoek mailen naar [email protected] met een toelichting en eventueel een vriendje/vriendinnetje.

 

Vragen kunt u mailen naar [email protected] of [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Alkmaarsche Mixed Hockeyclub

 
1-5-2022 Algemeen