Hockey-activiteiten voor de jeugd vinden buiten plaats zonder publiek

14-1 Nieuws

De persconferentie van vrijdag 14-01 jl. bracht goed en slecht nieuws. We mogen binnen en buiten hockeyen zonder tijdsbeperkingen, maar helaas mogen we nog geen competitie spelen. 

MidWinterCompetitie (MWC)
De MWC is helaas uitgesteld voor de komende periode. Zodra de regering aangeeft dat wij weer competitie mogen spelen, zal de KNHB beslissen of de MWC toch kan starten. 

Zaalhockey
De zaalcompetitie kan voorlopig ook nog niet worden hervat. AMHC kiest ervoor om hierdoor de zaaltrainingen te vervangen voor veldtrainingen (buiten). Hierdoor kan elk team elke week een uur sporten.

Trainingen
Het trainingsschema zoals eerder gecommuniceerd blijft gelden. Elk team traint 1 keer in de week. We hopen dat dit trainingsschema tot het einde van de zaalperiode (16 februari) mogelijk blijft.

Weekenden
AMHC streeft ernaar om elk weekend, vanaf volgend weekend (22-23 jan), oefenwedstrijden te organiseren voor alle jeugdteams. Deze wedstrijden zullen onderling tegen teams van AMHC zijn. Deze oefenwedstrijden zullen gelden tot het hervatten van de competitie of het eindigen van de zaalperiode. De oefenwedstrijden zullen begin komende week in de HC Alkmaar-app verschijnen.

Regels
Toeschouwers zijn helaas nog steeds niet welkom. Afgelopen week stonden er weer veel ouders langs de lijn bij de trainingen en dit is niet de bedoeling. Breng uw kinderen tot het hek en haal uw kind hier ook weer op. De actuele coronaregels zijn te vinden op www.amhc.nl. De toiletten zijn beschikbaar, maar het clubhuis (horeca) is dicht.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,

Duco Bakker 

PS. Teams die zelf een oefenwedstrijd willen spelen morgen (zaterdag 15 januari) kunnen zich aanmelden bij de wedstrijdsecretaris.
[email protected] of
[email protected]

 
14-1-2022 Algemeen