Een fantastisch resultaat van de Grote Clubactie

3-12 Nieuws

We hebben dit jaar €6670,20 opgehaald🎉🍾

Dat is €2098,40 meer dan vorig jaar. En daar willen we jullie allemaal heel hartelijk voor bedanken!

====================
Opnieuw een oproepje om deze week de lotenboekjes van de Grote Clubactie in te leveren aan de bar.
====================

We gaan de boekjes verzamelen. Je kunt de boekjes inleveren aan de bar in het clubhuis.
Dankjewel voor je inzet!

=====================

In navolging van het succes van vorig jaar vragen wij je medewerking voor de landelijke Grote Club Actie die zaterdag 18 september a.s. van start is gegaan. Meedoen aan de Grote Club Actie betekent, dat wij met hulp van onze jeugdleden een leuk bedrag voor de club kunnen verdienen.
Vorig jaar ontvingen wij een bedrag van € 4571,80. Er zijn zoveel leuke oefenmaterialen te verkrijgen om de training nog leerzamer en aantrekkelijker te maken, dat wij de opbrengst voor komend jaar daar ook weer graag voor willen gebruiken. De opbrengst vloeit dus rechtstreeks terug naar onze jongste jeugd, maar daar hebben wij echt jouw hulp bij nodig!

Zaterdagochtend 18 september a.s. tussen 8:30 en 12:00 uur kunnen de boekjes door de coaches worden afgehaald bij de Grote Club Tafel boven (buiten) het clubhuis. Of al eerder. Vanaf woensdagmiddag 15-09 liggen de boekjes in een envelop per team gevuld al klaar achter de bar.

Lukt het je als (ass.-)coach niet om zelf de team-envelop af te halen, dan vragen wij je om een afgevaardigde (andere ouder) namens het team te sturen. Misschien heb je een ouder die samen met jou de actie wil coördineren. De coach reikt vervolgens de boekjes uit en levert ze ook weer in namens het team.

Het principe is simpel; ieder jeugdlid in de D-E-F ontvangt zijn eigen persoonlijke boekje. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Deze loten moeten worden verkocht voor € 3, - per lot.
De club ontvangt per ieder verkocht lot € 2,31. Een vol boekje levert de club dus € 46, - op. Als iedereen een beetje zijn/haar best doet, hebben wij al snel een leuk bedrag bij elkaar. De verkoper mailt, appt of gaat met het boekje langs bij vrienden, buren of familie en vraagt ze een of meerdere loten te kopen. De koper vult zijn gegevens in en het aantal loten wat hij wil bestellen. De verkoper moet goed controleren of het volledige IBAN nummer is ingevuld. De verkoper geeft het bedankbriefje en de deursticker aan de koper.
Uiteraard zijn er voor de kopers prachtige prijzen te winnen. Voor de verkopende kinderen zijn er ook leuke aanbiedingen. Die staan op de lotenboekjes.

Het beste is dat de kinderen zaterdag a.s. gelijk starten met de verkoop. Dan begint namelijk ook de landelijke actie en zullen ook kinderen van andere verenigingen aan het verkopen slaan. Misschien zitten er wel rasverkopers in jullie team die anderen een handje kunnen helpen. Voor de beste verkopers hebben wij een leuke prijs. Uiteraard houden wij jullie tussentijds op de hoogte van de stand. De boekjes moeten uiterlijk 16 oktober a.s. ingeleverd zijn. Eerder mag natuurlijk ook (bij de bar). Er komen inlevermomenten op woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Wij hopen natuurlijk op heel veel verkochte loten zodat wij straks over een heleboel nieuw trainingsmateriaal kunnen beschikken. Maak jij je team enthousiast! Zaterdag beantwoorden wij graag je vragen. Alvast erg bedankt voor je medewerking. Wij rekenen op je komst.

Hartelijke groet,

Namens de commissie Grote Club Actie,

Lynsey van den Akker

 
3-12-2021 Jongste Jeugd (D8EF)