Seizoen 2021/2022 is begonnen: dit moet je weten

10-9 Nieuws

De 9 belangrijkste zaken op een rijtje

Nederland Hockeyland

 

Beste hockeyer,

We mogen weer! Het nieuwe seizoen staat voor de deur en we kijken uit naar een heerlijk hockeyjaar. Om goed voorbereid het seizoen te starten, hebben we de 9 belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet. Veel plezier op de velden!

 

1. Spelregels
Dit seizoen zijn er geen nieuwe spelregels toegevoegd. Toch hebben we de belangrijkste regels op een rijtje gezet. Om je geheugen even op te frissen!

> Bekijk de spelregels

 

2. Gratis oefenstof
Zelf een leuke training maken? Laat je inspireren door onze gratis oefenstof! Vind meer dan 100 verschillende oefeningen voor jeugdspelers en senioren.

> Naar de oefenstof

 

3. Competitie & Corona: hockeyen met richtlijnen
Het coronavirus is er nog - en de maatregelen ook. Door allemaal onze verantwoordelijkheid te nemen, kunnen we op een veilige en verantwoorde manier sporten. Neem daarom de richtlijnen nog eens door.

> Bekijk de richtlijnen

 

4. Ga jij flexhockeyen?
Vanaf dit seizoen is er een nieuw initatief: Flexhockey! Op dit platform kunnen verenigingen al hun flexibel sportaanbod plaatsen. Neem alvast een kijkje!

> Check flexhockey.nl

5. Welke opleiding ga jij doen?
Leer, groei en haal een hoger niveau met onze opleidingen en bijscholing. Keeperstrainer, scheidsrechter of trainer/coach: waarin ontwikkel jij jezelf dit seizoen?

> Kies jouw opleiding of bijscholing

 

6. Dit doe je met je bondsnummer
Als hockeyer heb je een bondsnummer. Maar wanneer en waarvoor heb je die precies nodig? Dat hebben we hier voor je opgesomd.

> Alles over je bondsnummer

 

7. KNHB-lidmaatschap
Door de wijziging van de juridische structuur van de KNHB zijn alle hockeyers die lid zijn van een vereniging, niet meer indirect (via hun vereniging) lid van de KNHB, maar direct.

> Meer informatie

 

8. Blijf altijd op de hoogte
Meld je aan voor onze nieuwsbrieven over competities, opleidingen of OranjeHockey. En ontvang het belangrijkste nieuws in je inbox!

Kies jouw nieuwsbrieven

 

9. Doping & matchfixing
De KNHB heeft de tuchtrechtelijke behandeling van doping- en matchfixingzaken ondergebracht bij het Instituut Sportrechtspraak (ISR).

> Meer informatie

 

 

We wensen je een fijn hockeyseizoen toe!

 

www.knhb.nl

>> Contact

 

 

 

 

 

 


 
10-9-2021 Algemeen