Schilderwerk in het voorjaar van 2007

22-2 Nieuws Wanneer je op de club komt, zul je zien, dat de gevel van het clubhuis deels is ingepakt. Zo kunnen timmerlieden en schilders ongehinderd hun werk doen.

In het voorjaar van 2007 werd ook in het clubhuis gewerkt. De plafondbalken bleven bruin, maar de tussenliggende vlakken werden licht gemaakt. Dit alles werd vakkundig uitgevoerd door leerlingen van de Schildersopleiding.

Voor de bar stonden de ''echte'' houten barkrukken met een gele of groene zitting. Even later zouden deze worden vervangen door de IKEA-krukken, die er ook nu nog staan.
De voorkant van de bar kreeg een frisse aanblik van groene en witte banen met de naam en het AMHC-logo.
Bob van Raalte legde de onverwoestbare trapplaten aan. Ook de lampophanging is door hem bedacht en werd gemaakt van metalen buizen.

Na afloop van de bezigheden kwam de schoonmaakploeg: Steven Bakker lapte de ramen en Marijke Schouten dook de keuken in. 

Niet lang daarna, in juni 2007, werd er eigenhandig dubbel glas in de ramen geplaatst. Op de foto's zie je de toenmalige voorzitter Huub Krijnen samen met Bob van Raalte, Steven Smit en Bart Sluis. Maarten Waardenburg hielp ook mee en maakte de foto's.
Nu konden we op wedstrijddagen tenminste dóór de ramen kijken ipv. naar condens.
Hulde aan deze vrijwilligers!
 
22-2-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?