De velden zijn helemaal groen! We kunnen weer gebruik maken van ons complex.

18-2 Nieuws

Tot 1 maart as. zijn er nog geen reguliere trainingen, tenzij teams zelf onderling iets hebben afgesproken. 

Maandag 1 maart as. hervatten we de reguliere trainingen onder leiding van onze vaste trainers. Deze trainingen komen in de AMHC app te staan. 

Teams met nieuwe activiteiten kunnen zich melden bij [email protected].
Dan bekijken we samen de mogelijkheden.
 

Tot nader bericht houden we ons allemaal strikt aan het corona protocol en de RIVM richtlijnen. Het clubhuis is dicht en ouders blijven buiten het complex. 

 

Groet Erik Vogel

=================

In de vorige update over het complex heb ik mij vergist. Woensdag 17 februari as. is er sowieso GEEN jongste jeugd, omdat deze datum niet in de trainingskalender is opgenomen. In de AMHC App zien de jongste jeugd ouders ook niets vermeld om deze reden. De AMHC App is altijd leidend en dat was ik stom genoeg vergeten.

Naar verwachting zullen er aanstaande donderdag, 18-02, weer enige hockey activiteiten opstarten. Diverse teams en ouders trainen en spelen op eigen initiatief en zullen dat weer willen oppakken. Nieuwe eigen activiteiten graag eerst bespreken via [email protected].

Na de voorjaarsvakantie start op maandag 1 maart as. de gehele jeugdafdeling weer met trainen volgens het reguliere trainingsschema. Deze trainingen ziet iedereen daarom ook terug in de AMHC app.

Na de persconferentie van dinsdag 23 februari as. gaan we direct met alle betrokkenen plannen maken voor een leuke weekend-invulling.
In het ultieme geval herstart de KNHB de competities……..  

Erik Vogel

==============

Gewoonlijk blijft sneeuw lang liggen op de velden, dus we verwachten woensdag nog geen jongste jeugd hockey. Nu de woensdagmiddag al cancelen willen we niet, omdat hockeyen daarvoor te leuk is.

We hopen, en verwachten  in het weekend van 20 februari weer te hockeyen. 

Zondag 21 februari start dan alsnog de nieuwe interne D-competitie. We sturen uiterlijk maandag 15 februari een nieuwe inschrijflink. 
 
We houden jullie op de hoogte.
groet Erik Vogel

===========

Er komt winterweer. We hopen, dat het plezier gaat opleveren en niet te veel ellende. Voor hockeyen heeft dit weer direct gevolgen. 

We sluiten het complex (minimaal) van zaterdag 6 februari 21.00 uur tot en met vrijdag 12 februari 21.00 uur in verband met de vrieskou.  

Met winterweer keuren we dagelijks onze kunstgrasvelden. We beoordelen een aantal zaken in verband met de veiligheid:

  1. Bij (te) harde wind waaien onze doelen om en dat zorgt voor gevaar.
  2. Bij extreme kou (gevoelstemperatuur) kunnen er problemen ontstaan, omdat we niet kunnen uitwijken naar het warme clubhuis.
  3. Bij temperaturen rond het vriespunt worden velden, met name water, snel glad en gevaarlijk.
  4. Bij (extreme) vorst sluiten we het complex, omdat de kunstgrasvezels snel breken als je op de velden komt. Deze schade is niet te herstellen.

Het bestuur

 
18-2-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?