Willem Tibosch nieuw bestuurslid Sponsoring en Communicatie

21-10 Nieuws

Beste AMHC leden, 

In augustus dit jaar, benaderde Ian mij en vroeg of ik even langs wilde komen voor een kop koffie. Ik dacht: ze willen mij een commissie in praten…. Bleek iets meer te zijn. Ian vroeg of ik toe wilde treden tot het bestuur van AMHC.  Daar hoefde ik eigenlijk niet lang over na te denken, maar om mijn vrouw niet gelijk te passeren in deze beslissingen, heb ik er nog een nachtje over geslapen. Ik voel mij oprecht vereerd en wil graag mijn steentje bijdragen aan het maken van een omgeving waar onze kinderen op de beste wijze de mooiste sport op aarde kunnen beoefenen. 

Ik kom zelf niet uit Alkmaar, maar als Brabander hoef ik mij gelukkig niet alleen te voelen. Voor de liefde verhuisd naar Alkmaar, waar ik woon met Marlies, onze drie kinderen (Julia, Benjamin en Olivier) en sinds kort Bobby (onze schattige labradoodle). Hier is ook mijn bedrijf gevestigd, na jaren van werken in Amsterdam, zoek ik het nu een stuk dichterbij huis. 

Hockey is wel een rode draad in mijn leven. Ik ben begonnen bij HC Berlicum (net onder Den Bosch) en daarna heb ik 4 jaren gehockeyd bij USHC. Bij USHC heb ik ook een bestuursjaar gedaan. Na USHC heb ik nog gespeeld bij Shinty (H2) en Schaerweijde H5. De laatste jaren staan meer in het teken van hockeyende kinderen, maar Erik en Ian hebben mij al met 1 legguard de veteranen ingepraat. Ik heb nooit in de spits gestaan, wel altijd op het doel. Ik kom nog uit de tijd van de mooie bamboe legguards, grashockey, Ronald Jansen en ik heb dus de overgang naar water en foam meegemaakt. Ik ben dan inmiddels ook alweer 42 jaar.   

Ik heb heel veel zin in de komende periode. Het is een bijzondere periode, waar wij onszelf moeten uitdagen om hockey weer opnieuw uit te vinden. Ik wil hier graag een bijdrage aan leveren. Ik zal binnen het bestuur de portefeuilles Sponsoring en Communicatie op mij nemen en daarmee de baton overnemen van Bastiaan. Ik wil Bastiaan dan ook bij deze bedanken voor zijn jarenlange en tomeloze inzet voor onze club. 

Ik wilde afsluiten met: je kan mij vinden bij de wedstrijden van MD1, J8E1 en de Funkey, want daar zitten mijn kinderen….. maar dat kan helaas nu niet. Hopelijk kunnen wij weer snel het complex op en genieten van deze mooie sport! 

Met vriendelijke groet,

Willem Tibosch

 
21-10-2021 Algemeen