Prachtig resultaat van de Grote Clubactie!

8-12 Nieuws
Meer dan ooit is jullie inzet GOUD waard voor de AMHC! Juist nu hebben jullie de schouders eronder gezet en een mooi bedrag opgehaald! 

Hierbij ontvangt de AMHC een digitale cheque van €4571,80
Fantastisch! Alle lotenverkopers enorm bedankt.

De winnaars van de Kids-verkoopwedstrijd zijn bekend en raad eens: Julius Geervliet heeft een prijs!Hoera! Hij heeft een cadeaubon van Masita t.w.v. €25,- gewonnen. Super gaaf toch?
Julius, van harte gefeliciteerd!En wij bedanken Lynsey van den Akker voor haar inzet.
Zij organiseerde ook dit jaar de GroteClubActie, maar dan wel onder ongemakkelijke omstandigheden.

In 2021 maken we bekend wie de 2 beste verkopers zijn geweest en welk team de meeste loten verkocht heeft.

================== 

Met alle onrust rondom COVID-19, is de sluitingsdatum voor het inleveren van de boekjes verschoven naar uiterlijk 14 november as.
Kortom, heb je je boekje(s) vol, lever deze dan in tijdens de training of op de komende zaterdagen. De doos staat beneden in de gang onder het tv-scherm.
Bedankt voor je inzet!

===================

De einddatum van de Grote ClubActie komt in zicht.
Nu het clubhuis gesloten is, hebben we de goudkleurige doos beneden in de gang van het clubhuis neergezet. 

Ga je donderdag of vrijdag as. naar de training, denk er dan aan, om je boekjes mee te nemen en deponeer deze in de doos.
En heb je deze week geen training meer, dan is er na de herfstvakantie op de eerstvolgende trainingsdag een laatste mogelijkheid om je boekje in te leveren.

Bedankt voor jullie inzet!
We zijn heel erg benieuwd naar de hoeveelheid verkochte loten....

=============

In navolging op het succes van vorig jaar vragen wij je medewerking voor de landelijke Grote Club Actie die zaterdag 19 september a.s. van start gaat. Meedoen aan de Grote Club Actie betekent dat wij met hulp van onze jeugdleden een leuk bedrag voor de club kunnen verdienen. Vorig jaar ontvingen wij een bedrag van   € 4.681,- en konden wij trainingsmateriaal aanschaffen en vervangen. Er zijn zoveel leuke oefenmaterialen te verkrijgen om de training nog leerzamer en aantrekkelijker te maken dat wij de opbrengst voor komend jaar daar ook weer graag voor willen gebruiken. De opbrengst vloeit dus rechtstreeks terug naar onze jongste jeugd, maar daar hebben wij echt jouw hulp bij nodig!

Van jou als coach vragen wij vooral veel enthousiasme en coördinatie. Zaterdagochtend 19 september a.s. tussen 9.00 en 11.30 uur kunnen de boekjes worden afgehaald bij de Grote Club Tafel boven (buiten) het clubhuis. Lukt het je niet om dan af te halen dan vragen wij je om een afgevaardigde (andere ouder) namens het team te sturen. Misschien heb je een ouder die samen met jou de actie wil coördineren. De coach reikt de boekjes uit en levert ze ook weer in namens het team.

Het principe is simpel; ieder jeugdlid in de D-E-F ontvangt zijn eigen persoonlijke boekje. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Deze loten moeten worden verkocht voor € 3, - per lot. De club ontvangt per ieder verkocht lot € 2,31. Een vol boekje levert de club dus € 46, - op. Als iedereen een beetje zijn/haar best doet, hebben wij al snel een leuk bedrag bij elkaar.De verkoper mailt, appt of gaat met het boekje langs bij vrienden, buren of familie en vraagt ze een of meerdere loten te kopen. De koper vult zijn gegevens in en het aantal loten wat hij wil bestellen. De verkoper moet goed controleren of het volledige IBAN nummer is ingevuld. De verkoper geeft het bedankbriefje en de deursticker aan de koper. Uiteraard zijn er voor de kopers prachtige prijzen te winnen. Voor de verkopende kinderen zijn er ook leuke aanbiedingen. Die staan op de lotenboekjes.

Het beste is dat de kinderen zaterdag a.s. gelijk starten met de verkoop. Dan begint namelijk ook de landelijke actie en zullen ook kinderen van andere verenigingen aan het verkopen slaan. Misschien zitten er wel rasverkopers in jullie team die anderen een handje kunnen helpen. Voor de beste verkopers hebben wij een leuke prijs. Uiteraard houden wij jullie tussentijds op de hoogte van de stand. De boekjes moeten uiterlijk 17 oktober a.s.ingeleverd zijn. Eerder mag natuurlijk ook (bij de bar). Er komen inlevermomenten op woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Wij hopen natuurlijk op heel veel verkochte loten zodat wij straks over een heleboel doeltjes en ander trainingsmateriaal kunnen beschikken. Maak jij je team enthousiast! Zaterdag beantwoorden wij graag je vragen. Alvast erg bedankt voor je medewerking. Wij rekenen op je komst.

Hartelijke groet,

Namens de commissie Grote Club Actie

Lynsey van den Akker

 
8-12-2021 Jongste Jeugd (D8EF)