KEEPER van de week bij de AMHC

10-9 Nieuws

 

Als uw zoon of dochter in de E-jeugd speelt, is het belangrijk dat hij of zij kennis maakt met zoveel mogelijk posities op het veld. Zo zal het voorkomen dat uw zoon of dochter een keer in het doel mag staan en dat noemen we de keeper/ster van de week.
Het is meestal heel spannend om voor de eerste keer met legguards te lopen, een helm op te hebben en bovendien loopt het ook nog eens zeer ongemakkelijk.

Om het minder spannend te maken hebben we op de woensdagmiddag een speciale keeperstraining voor de ‘keeper van de week’. De training wordt verzorgd door enthousiaste jeugdkeepers van onze club. Uw kind kan eventueel een teamtraining overslaan als hij/zij naar de keeperstraining gaat die week.

De training is

  • op woensdagmiddag 
  • van 15.30 u  - 16.15 u 
  • en wordt gegeven op veld 2

 

Het is belangrijk dat de keeper van de week een legging/ trainingsbroek draagt onder de legguards, of een korte broek als het warm is (dus geen rokjes!), een T-shirt of trui/ jack óver de bodyprotector, in afwijkende kleur van het clubtenue. 

Zorg er voor dat als uw kind op een zaterdag gaat keepen, het goed gekleed is, passend bij het weer van die dag: Dus niet in AMHC-tenue met het witte rokje/korte broek en AMHC-shirt.

Tot woensdag bij de keeper van de week,

 

Madelon Manse-van de Groep/Toos

 

 
10-9-2021 Jongste Jeugd (D8EF)