Inloopspreekuur AMHC bij FLEXFYSIO

2-3 Nieuws

Het voorjaar is begonnen, de sneeuw is van de velden en vanaf 1 maart is het trainingsschema weer gestart. Dit betekent ook, dat er weer wekelijks een spreekuur is op de club. Iedere donderdag tussen 17:00 - 18:00 u organiseert Flexfysio een blessurespreekuur voor alle leden van de AMHC, waar je vrijblijvend een blessure of klacht kunt laten beoordelen door een fysiotherapeut. Rond blijven lopen met je blessure is ook in deze tijd niet nodig. Dus laat het checken als je ergens klachten hebt!  

Let op: Vanwege de geldende coronamaatregelen is het niet meer mogelijk zomaar binnen te lopen. Dus van tevoren aanmelden is noodzakelijk. Dit kan telefonisch via 06-30407582 of per e-mail [email protected]. Zonder aanmelding is het echt niet mogelijk om je te helpen, want er wordt ingedeeld op tijd!

=================

Inloopspreekuur AMHC bij Flexfysio
FLEXFYSIO werkt voor AMHC Alkmaar

FLEXFYSIO STAAT VOOR:
Resultaat - Voor iedere doelgroep hebben wij een passende, oplossingsgerichte behandeling om het optimale uit het lijf te halen, want iedereen verdient een topsportaanpak!

Flexibiliteit - Wij zijn 6 dagen per week open en tevens in de avonduren beschikbaar.

Betrokken - Bij jou en jouw proces. Wij maken tijd voor jou.

Contact - Met jou, je klachten en de factoren die je klachten veroorzaken.

Transparant - Een duidelijke uitleg over de diagnose, prognose, advies en behandelbeleid.

Teamwork - Wij werken samen voor een optimaal resultaat voor jou. Niet alleen binnen Flexfysio, maar ook met een sportarts, sportpsycholoog, orthopeed, orthomanueel arts, podoloog, personal trainer en de trainers van AMHC Alkmaar.

CONTRACTVRIJ
Om onze uitgangspunten waar te maken werken wij zonder contracten met zorgverzekeraars. Onze tarieven zijn marktconform en worden bij een goede restitutiepolis vrijwel 100% terugbetaald door uw zorgverzekeraar.

INLOOPSPREEKUUR
Wij zijn op
dinsdag 19:00 - 20:00 uur en donderdag 17:00 – 18:00 uur aanwezig op de club voor een inloopspreekuur. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen via 06-30407582 of via  072 – 511 8474. Dit spreekuur is niet alleen voor selectiespelers, maar voor iedereen die bij AMHC Alkmaar betrokken is. Eenieder met een vraag over zijn lijf is welkom bij ons. Tijdens het spreekuur is er ruimte om je vraag te stellen aan de aanwezige fysio en/of een korte screening. Vervolgens wordt er direct met jou een afspraak gemaakt voor een vervolg. Eventuele verdere behandeling kan plaatsvinden op de club of in de praktijk van Flexfysio op de Terborchlaan 299 in Alkmaar bij Sportcomplex De Meent. 

We zien je graag!                                                

TEAM FLEXFYSIO

 
2-3-2021 Sponsoring