Inloopspreekuur FLEXFYSIO bij de AMHC

1-9 Nieuws

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en er wordt binnenkort volgens het nieuwe trainingsschema gestart. Dit betekent ook, dat er weer wekelijks een spreekuur is op de club.
Iedere donderdag tussen 18:30 - 19:30 uur organiseert Flexfysio een blessurespreekuur voor alle leden van AMHC waar je vrijblijvend een blessure of klacht kunt laten beoordelen door een fysiotherapeut. Rond blijven lopen met je blessure is niet nodig. Dus laat het checken als je ergens klachten hebt!  

Flexfysio staat voor:

  • Resultaat: voor iedere doelgroep hebben wij een passende, oplossingsgerichte behandeling om het optimale uit het lijf te halen, want iedereen verdient een topsportaanpak!
  • Flexibiliteit: wij zijn 6 dagen per week open en tevens in de avonduren beschikbaar.
  • Betrokken: bij jou en jouw proces. Wij maken tijd voor jou.
  • Contact: met jou, je klachten en de factoren die je klachten veroorzaken.
  • Transparant: een duidelijke uitleg over de diagnose, prognose, advies en behandelbeleid.
  • Teamwork: wij werken samen voor een optimaal resultaat voor jou. Niet alleen binnen Flexfysio, maar ook met een sportarts, sportpsycholoog, orthopeed, orto-manueel arts, podoloog, personal trainer en de trainers van AMHC Alkmaar.

 

Contractvrij
Om onze uitgangspunten waar te maken, werken wij zonder contracten met zorgverzekeraars. Onze tarieven zijn marktconform en worden bij een goede restitutiepolis vrijwel 100% terugbetaald door uw zorgverzekeraar.

Let op
Vanwege corona is het nog steeds niet mogelijk zomaar binnen te lopen. Dus van tevoren aanmelden is noodzakelijk.
Dit kan telefonisch via 06-30407582 of per e-mail [email protected]. Zonder aanmelding is het echt niet mogelijk om je te helpen!

 
1-9-2023 Sponsoring