Mooi bedrag binnengehaald bij de DEEN Sponsoractie

26-9 Nieuws

Zaterdag 26 september  kregen we uit handen van Marcel Moninxc, de bedrijfsleider van DEEN Bergen, een cheque uitgereikt van € 750.
We bedanken DEEN voor deze gulle sponsoractie! 

.


.

  

Als extraatje kreeg Christine Waardenburg een potje zelf getapte pindakaas. 
Dit is een nieuw artikel in de winkel van DEEN Bergen
.

Wij gaan het proeven..

================

Hoe werkt de DEEN Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij sommige actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor oa. onze club, de AMHC. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Zo steun je je eigen vereniging!

Bij welke winkel?
DEEN, Plein 4, 1861 JZ Bergen

Wanneer?
De actie loopt 3 weken: van zo 16 augustus t/m za 5 september as.


Sponsor Actie 2020

€ 400.000 voor de verenigingen

Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van onze filialen. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. 

Door de coronacrisis merken wij, dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels. 

De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

 
26-9-2020 Sponsoring