Wil jij de communicatie binnen de AMHC helpen verbeteren? Dan is dit je kans.

24-7 Nieuws

Communicatie is overal en altijd een belangrijk onderwerp. Dat geldt ook voor de AMHC en dat bleek ook uit onze leden-enquête. Daarom gaat de AMHC haar communicatiecommissie uitbreiden en hier dus ook actief mee aan de slag. Wij zoeken nu leden voor deze commissie. 

Wat gaan wij doen?

Het simpele antwoord is natuurlijk: communiceren 😊, maar dat is te simpel.
Er zijn veel zaken die wij moeten gaan oppakken, maar wij gaan zeker aan de slag met het volgende:

  1. De onboarding van nieuwe leden. Het allerlaatste moment waarop wij een eerste indruk kunnen maken, die recht doet aan de club die wij zijn.
  2. Meer communiceren buiten de club. Enthousiast vertellen over wie wij zijn en wat wij doen. Aan de inwoners van Alkmaar, Bergen en verder. Aan de burgemeester. Aan nieuwe sponsoren. Kortom werken aan ons imago.
  3. Interne communicatie over evenementen, interessante feitjes en andere zaken die eenieder in de club zou moeten weten. Maar ook: leuke weetjes, wie zijn nu toch die jongens en meisjes in het bestuur? Wie speelt er in MB6? Wat is nu toch het verhaal achter die grote heuvel aan de zijkant van het clubhuis? Kortom: interne communicatie.

En dat zijn maar enkele van de onderwerpen. Belangrijk is dan ook dat wij samen een plannetje maken. Wat gaan wij doen en wanneer? En daarna natuurlijk uitvoeren. 

Dat klinkt best leuk, maar wat moet ik dan kunnen?

Ervaring met Social Media, Websites, Public Relations etc. is handig, maar het belangrijkste vind ik: de wens of ambitie om samen de AMHC verder op de kaart zetten. De rest kunnen wij leren. 

Interesse? Neem dan contact op en stuur een bericht naar [email protected].

 
24-7-2021 Algemeen