Protocol en Trainingsschema hockey op afstand

17-5 Nieuws

Yes, de jeugd kan weer gaan trainen! Vanaf komend weekend worden de jeugdtrainingen weer -aangepast- opgestart!

Om zowel jeugd als trainers op een veilige manier op en rond de velden te kunnen laten trainen, is er een protocol opgesteld (in lijn met de Protocollen van de NOC-NSF en de KNHB) en is er een aangepast trainingsschema.
Deze staan onderaan het blad. 

Op het AMHC-hockeycomplex zullen naast trainers ook een aantal coördinatoren aanwezig zijn. Zij zijn te herkennen aan speciale 1,5 m afstand hesjes en zorgen ervoor, dat de boel in goede lijnen verloopt en het (strikte) protocol wordt nageleefd. De Gemeente Alkmaar én het bestuur houden de regie en zullen toezien op naleving van dit protocol. 

Helaas is het voor zowel de funkey & hockeyschool als ook voor senioren-teams nog niet mogelijk om te trainen. Tot 20 mei as. (volgende aankondiging van het kabinet) zal dit zo blijven. Maar zodra er groen licht is, zullen we dit ook gaan faciliteren & communiceren. 

Wij hopen op ieders medewerking hierin en danken voor ieders begrip in deze bijzondere situatie, die ook voor AMHC nieuw is en even zal moeten wennen. Maar samen krijgen we dit zeker voor elkaar! 

Indien u (praktische) vragen of zinvolle tips en/of adviezen heeft, die verder gaan dan individuele wensen, schroom dan niet om deze te stellen per email aan: [email protected](of eventueel aan de aanwezige coördinatoren).

  • Protocol herstart training

  • Trainingsschema ABC (vanaf  di 2 juni)

  • Trainingsschema DEF (vanaf za 16 mei)
  •  
    17-5-2020 Algemeen Bijlage