KNHB Nieuwsbrief - 26 maart 2020

26-3 Nieuws
Bestuurderstrofee 2020 | Hoofdklasse Zaalhockey 2020-2021 | Platform FlexHockey online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
26 maart 2020
 
Coronavirus van invloed op hockeysport
De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Wat betreft de trainingen en competities wordt uiterlijk 6 april besloten of die weer kunnen starten of dat de maatregel verlengd wordt. Voor evenementen met vergunnings- en meldplicht geldt dat die tot in ieder geval 1 juni niet kunnen plaatsvinden.

Wij ontvangen van verenigingen veel vragen over de gevolgen van het coronavirus voor de hockeysport. Op onze site vind je een overzicht met veelgestelde vragen. Aan deze lijst worden dagelijks nieuwe vragen en antwoorden toegevoegd. De meest recente vragen lees je op onze site. 

Ondanks het feit dat er niet gehockeyd wordt en alle clubhuizen gesloten zijn, attenderen we je in deze reguliere verenigingsnieuwsbrief graag op een aantal interessante onderwerpen.
veel gestelde vragen
Facebook Twitter LinkedIn

Hoofdklasse Zaalhockey 2020-2021

Naar aanleiding van de afgelasting van de nacompetitie Hoofdklasse Zaalhockey heeft de competitieleiding afgelopen periode alle opties bekeken die konden leiden tot een indeling van de Hoofdklasse Zaalhockey seizoen 2020-2021. De indeling is inmiddels bekendgemaakt. De Hoofdklasse Zaalhockey start bij zowel de Dames als Heren met 16 teams.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Wint jouw vereniging de KNHB Bestuurderstrofee 2020?
Elke vereniging vervult op zijn eigen manier een belangrijke maatschappelijke rol. Voor de Bestuurderstrofee 2020 zijn wij op zoek naar het bestuur dat net een stapje verder is gegaan en een specifiek maatschappelijk thema heeft aangepakt, waarmee een wezenlijk verschil is gemaakt! Heeft het bestuur van jouw vereniging dit verschil gemaakt? Meld je dan aan!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Resultaten nulmeting ‘Visie op de ontwikkeling van hockeyers’

Bij de lancering van de 'Visie op de ontwikkeling van hockeyers' is een nulmeting gedaan ten aanzien van deze visie. Hoe wordt onze visie beoordeeld en waar kunnen wij onze verenigingen in ondersteunen? Benieuwd naar de resultaten van de nulmeting? Je leest het op onze site.
resultaten
Facebook Twitter LinkedIn

KNHB achterban levert waardevolle bijdrage aan ontwikkeling nieuwe strategie
Eind dit jaar maakt de huidige KNHB strategie ‘Succes maken we samen’ plaats voor een nieuwe strategie. Zo blijven we inspelen op de ontwikkelingen in de wereld om ons heen en kunnen we samen met de verenigingen hockeyplezier en -ontmoeting optimaal blijven faciliteren. Begin dit jaar hebben we de contouren van de nieuwe strategie getoetst bij onze achterban. Lees nu de belangrijkste inzichten.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Platform FlexHockey
FlexHockey is de verzameling van al het hockey-aanbod dat flexibel wordt aangeboden. Flexibel in vorm, lidmaatschap, tijdstip, competitie en teamsamenstelling. Met verschillende verenigingen is gesproken over één platform waarop alle niet-reguliere varianten van hockey samengebracht kunnen worden. Om dit platform zo compleet mogelijk te maken, zijn we op zoek naar meer voorbeelden. Heeft jouw vereniging FlexHockey-aanbod? Laat het dan ons dan weten! 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Nieuwe hockeyvisie: Human Resource Management voor technisch kader

Verenigingen willen hun technisch kader graag goed inrichten. Dit is niet altijd een makkelijke opgave en roept regelmatig vragen op. In de nieuwe hockeyvisie geeft Hien Thé handige tips en voorbeelden hoe verenigingen hiermee om kunnen gaan.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

KNHB Interlandhistorie
Sinds de eerste interland van het Nederlands hockey elftal op 23 januari 1926 heeft de KNHB een interlandhistorie opgebouwd. Alle 2.624 interlands die in deze 94 jaar werden gespeeld, zijn vanaf nu voor iedereen in te zien in de historietool van de KNHB. Selecties, uitslagen, doelpuntenmakers en de plaats van handeling zijn terug te vinden in deze nieuwe online omgeving.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
  
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
 
26-3-2020 Algemeen