Zo 29 maart as. Bovelander hockeyintroductie clinic

2-3 Nieuws

AFGELAST
=========
Hockeyt jouw kind met veel plezier elke week hier op Alkmaar, maar heb je zelf als ouder eigenlijk geen achtergrond in het hockey? In samenwerking met Bovelander & Bovelander organiseren we op zondag 29 maart as. een gave hockey clinic, speciaal voor de ouders van jeugdleden.

We starten om 11:00 uur met een training van anderhalf uur. Waarin we alle de basistechnieken gaan leren door middel van leuke oefeningen. Uiteindelijk gaan we ook een partijtje spelen met elkaar. 
Kinderen kunnen altijd meekomen en meedoen met de clinic.

We eindigen de clinic met een kopje soep en een broodje in het clubhuis.

Om 12:45 speelt Dames 1 haar wedstrijd tegen Overbos en om 14:45 speelt Heren 1 zijn wedstrijd tegen AMVJ. Dus ook na de clinic is er nog genoeg vermaak!

De clinic draait om de kennismaking met hockey. En daarnaast is het gewoon erg leuk om lekker een ochtendje sportief bezig te zijn.

Het is helemaal gratis om mee te doen, maar je moet je wel even inschrijven via de volgende link: https://www.bovelander.nl/bovelander-hockey-introductieclinic/


Wist je dat...
We ook hele toffe hockeykampen voor de jeugd op de Alkmaarsche MHC organiseren?  Klik hier om de kampkalender voor 2020 te bekijken.

 
2-3-2020 Algemeen