AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 16 januari 2020
17-1  | 
Snelle aanpassingen en het belang van omschakelen online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
16 januari 2020
 

Wedstrijdprogrammaā€™s lentecompetitie gepubliceerd
Tijdens de winterstop worden veel competities heringedeeld op basis van de uitslagen tot dan toe. De landelijke jeugdcompetities (Landelijk B, Super B, Subtopklasse B, Super C en IDC C) zijn inmiddels gepubliceerd. De districtscompetities jongste jeugd, jeugd en senioren worden uiterlijk 15 februari 2020 verwacht.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

NK Zaalhockey 2020
Op 8 februari wordt in het Topsportcentrum Rotterdam het NK Zaalhockey gehouden voor de beste Juniorenteams in de A-, B- en C-categorie (jongens en meisjes) en de Hoofdklasse Dames en Heren. Op 9 februari strijden de beste Reserveteams om het Nederlands Kampioenschap. Op beide dagen is de toegang gratis.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Benchmark Dashboard 2019 online

Deze week is het Benchmark Dashboard 2019 online gegaan! Hierin vergelijk je jouw vereniging met een groep andere verenigingen in Nederland.

Ook toegang tot dit Dashboard krijgen? Vul dan voor 1 februari de Verenigingsmonitor 2019 in!

meer informatie
Facebook Twitter LinkedIn

Nieuwe hockeyvisie: Internationaal zaalhockey - snelle aanpassingen en het belang van omschakelen

Een zaalhockeyseizoen is vrij kort en intensief en vraagt om flexibiliteit van zowel de spelers als de staf. Frank Balvers, coach van Laren Dames 1, vertelt in de nieuwe hockeyvisie hoe zij als regerend Nederlands Kampioen omschakelen van de Hoofdklasse competitie naar deelname aan de internationale Europacup.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Aanmelden clubkampioenschappen NK Shoot Out 2020

Op zondag 28 juni 2020 organiseert de KNHB wederom het NK Shoot Out. Dat betekent dat hockeyers t/m 17 jaar uitmaken wie zich een jaar lang de beste shoot-out nemer of stopper van Nederland mag noemen. Naast de Shoot Out Koning of Koningin en Beste Keepers, gaan we tijdens de finaledag ook op zoek naar de Skills King en Queen. Ga nu aan de slag met jouw clubkampioenschappen voor het NK Shoot Out!

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Werk samen met een Europees hockeyontwikkelingsland!

Met Twinning verrijk je je vereniging met een buitenlandse exchange. Ook help je hockey in Europa te ontwikkelen!

Meer weten? Bekijk de video over de Twinning van MHC Oosterbeek en Spartanac uit KroatiĆ«!

meer informatie
Facebook Twitter LinkedIn

Ook 0.0 tapbier op jouw vereniging?
De vraag naar 0.0 bier neemt toe, zeker bij sportverenigingen. Heineken ontwikkelde daarom de BLADE biertap; 0.0 bier uit de tap in plaats van uit een flesje. Ter promotie van de gezonde sportkantine biedt Heineken aan hockeyverenigingen nu 10% korting op een 0.0 Premium Pakket aan (kortingscode: AK-56YYBE9B7J66). Wil je hier meer over weten? Accountmanagers van Heineken zijn komende zaterdag tijdens de lunch aanwezig op het Nationaal Hockeycongres. Kom je niet naar het congres? Stuur voor meer informatie dan een mailtje naar [email protected].
Agenda
18 JAN
Nationaal Hockeycongres 2020
25/26 JAN
Districtskampioenschappen Zaalhockey Junioren
2 FEB
Districtskampioenschappen Zaalhockey Senioren
8 FEB
NK Zaalhockey 2020
  
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm