AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Alcoholgebruik bij de jeugd
3-12  | 

Onze vereniging is een plek waar sport en gezelligheid samen komen. Vriendschappen voor het leven worden op en naast het hockeyveld gemaakt, net als mooie herinneringen. Hopelijk neemt de hockeyclub een centrale rol in jullie leven in. Er is echter ook een keerzijde… 

De AMHC Alkmaar neemt haar verantwoordelijkheid en organiseert op dinsdag 3 december as. om 20:00 uur een bijeenkomst die in het teken zal staan van alcoholgebruik bij de jeugd. Met deze bijeenkomst willen wij met jongeren, ouders, coaches en trainers stilstaan bij de risico’s en potentiële gevolgen van drankgebruik op jonge leeftijd.

We hebben kinderarts dr. Nico van der Lely bereid gevonden hier een lezing over te houden. Hij is kinderarts in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft en is gespecialiseerd in jongeren en drankgebruik en in Nederland dé autoriteit op dit gebied. 

Dr. Van der Lely is oprichter van de eerste kliniek jeugd & alcohol en schrijver van het boek "de alcoholvrije puber”.

De bijeenkomst start met een presentatie van dr. Van der Lely. Vervolgens is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we jongeren kunnen (blijven) wijzen op de gevaren van te vroeg, te vaak en te veel alcoholgebruik.

Graag willen wij een dringend beroep op jullie doen om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. 

Wie: speelsters, spelers, ouders, coaches en trainers van A en B jeugd
Wanneer: dinsdag 3 december 2019
Lokatie: clubhuis AMHC 

Programma: 

  • 19.45 uur inloop
  • 20.00 uur start lezing
  • 21.30 uur einde

Wij hopen jullie daar te zien! 

Namens het bestuur,
Ian Spoelstra
Voorzitter

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm