AMHC 1 VP Website gala 2019 (002).png AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 4 juli 2019
5-7  | 
Elftalwedstrijden worden in vier kwarten gespeeld online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
4 juli 2019
 

Belangrijke spelregelwijziging 

Per 1 augustus 2019 worden er spelregelwijzigingen opgenomen in het spelreglement veldhockey. De belangrijkste wijzigingen zijn dat alle elftalwedstrijden in vier kwarten worden gespeeld én dat het niet meer mogelijk is met een vliegende keeper te spelen. Op onze site lees je uitgebreide informatie over de wijzigingen.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Terugblik Algemene Vergadering
Op zaterdag 22 juni 2019 vond de eerste Algemene Vergadering van dit jaar plaats. Het thema was "Durft jouw vereniging een selfie te maken?”. Het gros van de verenigingen is inmiddels bekend met de visie op de ontwikkeling van hockeyers. De vraag tijdens de AV was in hoeverre verenigingsbestuurders deze visie ook weten te vertalen naar zichzelf als bestuurder. Alyson Annan en Victor Brouwer gingen dieper in op deze vertaalslag.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Almeerse Hockeyclub wint Bestuurderstrofee 2019 

De Bestuurderstrofee 2019 is gewonnen door Almeerse Hockeyclub (Almere). De bestuursleden van Almere ontvingen de trofee op zaterdag 22 juni tijdens de Algemene Vergadering van de KNHB uit handen van bestuurslid Victor Brouwer. Het thema van deze bestuurderstrofee was het behoud van leden. Naast Almere waren HC Kromme Rijn en Pinoké/Hilversumsche M.H.C. genomineerd.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Onderzoek dienstverlening KNHB
In april 2019 heeft de KNHB onderzoek gedaan naar de tevredenheid van verenigingsfunctionarissen over de dienstverlening van de KNHB. Het is voor ons erg waardevol dat zoveel mensen betrokkenheid hebben getoond, hun waardering hebben uitgesproken, maar zeker ook verbeterpunten hebben aangedragen. Een samenvatting van de resultaten lees je op onze site.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Bijscholing versnellingsprincipes 
Het KNHB Expertisecentrum organiseert op zondag 14 juli een bijscholing versnellingsprincipes. Thomas Tichelman laat in een praktijksessie zien wat versnellingsprincipes zijn en hoe je deze kunt trainen. De bijscholing vindt plaats bij HC Oranje-Rood in Eindhoven waar ook de Volvo 6-Nations voor A en B teams wordt gespeeld. Na de de bijscholing en lunch is er gelegenheid om de wedstrijden te bezoeken.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Best Practices
In het nieuwsbericht over de Bestuurderstrofee heb je de Best Practices kunnen lezen van o.a. Almeerse Hockeyclub. Op onze site staan nog veel meer goede, leuke en inspirerende voorbeelden van hoe verenigingen hele diverse uitdagingen zijn aangegaan. Bijvoorbeeld waarom en hoe de oprichting van een Jeugdraad bij M.H.C. Krimpeneen succes is en  hoe de Goorse Mixed Hockey Club een mobiel Urban Hockey veld heeft gerealiseerd. Heb je ook een succes geboekt door een uitdaging op een slimme of originele manier aan te pakken? Laat het ons weten en plaats jullie Best Practice op onze website! Heb je een vraag? Neem contact op met [email protected].
aanmelden best practice
Facebook Twitter LinkedIn

NOC*NSF Nationale Sportweek

Van 20 t/m 29 september 2019 vindt de NOC*NSF Nationale Sportweek plaats. In deze week laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport verbindt en levert mooie vriendschappen op. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Op de speciale website lees je hoe jouw vereniging mee kan doen aan de NOC*NSF Nationale Sportweek.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

EHF lanceert campagne 'Equally Amazing'
Binnen de hockeywereld is een stevige basis voor veiligheid en sportiviteit. In Nederland zijn deze thema’s gewaarborgd in diverse campagnes in het kader van Sportiviteit & Respect (S&R) en een Veilig Sportklimaat (VSK). De Europese Hockey Federatie (EHF) heeft nu de campagne ‘Equally Amazing’ gelanceerd om ook op Europees niveau uitgebreid aandacht te besteden aan gelijkheid en rechtvaardigheid binnen de hockeysport.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
14-20 JULI
Volvo 6-Nations Tournament
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm