AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Afscheid van Ton Wisse en Hans Willem Steensma
24-3  | 

Onze technisch manager Ton Wisse heeft het bestuur laten weten dat hij A.M.H.C. Alkmaar na dit seizoen zal verlaten. Ton is – met enkele tussenpozen zoals Amsterdam Heren 1, Klein Zwitserland Dames 1 en Laren Dames 1 – al sinds begin jaren 90 van de vorige eeuw in verschillende rollen verbonden aan onze club, onder andere als trainer coach Heren 1, trainer coach Dames 1 en technisch manager. Ook was Ton medegrondlegger van Noord Holland Noord hockey, een initiatief om talenten van de ons omliggende verenigingen naar een hoger niveau te brengen.


Met Ton hadden wij één van de beste opleiders van hockeyend Nederland in ons midden en daar hebben wij als vereniging jarenlang profijt van mogen hebben. Wij zijn Ton dan ook heel dankbaar dat hij zijn kennis en kunde al die tijd in dienst van de vereniging heeft gesteld.


Naast Ton heeft ook Hans Willem Steensma te kennen geven, dat het tijd wordt voor andere zaken. Hans Willem heeft vanaf 2011 de jeugdelftallen ingedeeld en teams, coaches en trainers geholpen om van ieder seizoen een sportief en goed seizoen te maken. Samen plezier maken is hierbij altijd het uitgangspunt geweest. Naast teamindelingen heeft hij zich actief ingezet als trainer van de jongste jeugd op woensdag en deed hij zijdelings de senioren-teamindeling. 

Ook Hans Willem zijn wij ontzettend veel dank verschuldigd en wij gaan met zowel Ton als Hans Willem in overleg over een passend afscheid.  

Namens het bestuur

Ian Spoelstra
Voorzitter

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm