AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 7 maart 2019
7-3  | 
Bewegingsspecialist Bo Ladru ontleedt alle bewegingen van de sleeppush online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
7 maart 2019
 

Het veld op met het nieuwe DWF: informeer je teams!

Veel coaches, wedstrijdsecretarissen en scheidsrechters gaan komend weekend voor het eerst het nieuwe DWF gebruiken. Er zijn twee belangrijke wijzigingen ten opzichte van het oude DWF: spelerslijsten moeten vóór de wedstrijd ingevuld worden en voor seniorenteams geldt dat niet alle spelers maar alleen de aanvoerder en eventuele teamondersteuners het formulier kunnen invullen. Om te voorkomen dat de wedstrijdsecretarissen onnodig belast worden met vragen en extra werk, vragen we je hier binnen je club extra aandacht aan te besteden. Uitgebreide informatie over het DWF, waaronder een handleiding en antwoorden op veel gestelde vragen, vind je op onze site.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Nieuwe hockeyvisie: biomechanische analyse van de sleeppush
De sleeppush is een erg technische en gecompliceerde beweging die veel trainingsuren vereist. Er zijn bovendien maar een paar hockeyers die deze specialiteit perfect beheersen. In de nieuwe hockeyvisie ‘Biomechanische analyse van de sleeppush’ ontleedt bewegingsspecialist Bo Ladru alle bewegingen van de sleeppush en bespreekt per stap wat nodig is om de serie bewegingen zo goed mogelijk uit te voeren voor een optimaal resultaat.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Webinar Sponsoring & Alternatieve geldstromen 
Vraag jij je af hoe andere verenigingen uitdagingen aanpakken met betrekking tot sponsoring en alternatieve geldstromen? Welke stappen zij hebben genomen om tot een succesvol sponsorinitiatief te komen? Tijdens het webinar Sponsoring & Alternatieve geldstromen op woensdag 20 maart om 20:00 uur zitten DMHC de Graspiepers en VMHC Cartouche aan tafel om hun best practice met jou te delen. Meld je aan, kijk mee en stel je vragen!  
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Dag van de sportaccomodaties
Voor de verenigingsbestuurder die zich met aspecten rondom de hockeyaccommodatie bezig houdt, is de Dag van de sportaccommodaties op 14 maart in Houten een absolute must. Alle aspecten worden belicht, van financiering en ontwerp tot beheer en verduurzaming. Naast 160 andere bedrijven en organisaties zijn ook NOC*NSF en verschillende sportbonden, waaronder de KNHB, aanwezig. Je vindt ons op het grote sportbondenplein. De toegang is gratis. 

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
14 MRT
Kwartfinales Gold Cup Dames
14 MRT
Dag van de sportaccomodaties
22 MRT
Masterclass #zijfluittop (Alkmaar)
4 APR
Halve finales Gold Cup Heren & Dames
 10 APR
FIH Pro League  Nederland - China (dames)
12 APR
Masterclass #zijfluittop (Utrecht)
12 APR
Nationale schoolcompetitie (voorrondes)
 13 APR
FIH Pro League  Nederland - Spanje (heren)
 14 APR
FIH Pro League  Nederland - Verenigde Staten (dames)
19 APR
Achtste finales Silver Cup Dames
27 APR
Volvo Districtontmoetingsdag
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->