AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


ZH: definitieve poule-indelingen Junioren
31-10  | 

Met betrekkingen tot de junioren hebben wij op de valreep nog een paar verzoeken kunnen inwilligen. Overigens hebben wij de hoge (bijv. 34) teamnummers aangepast door de teams door te nummeren. Dit heeft te maken met de verwerking in SportLink.  

Bijgaand treffen jullie de laatste definitieve versie van de poule-indeling van de junioren aan. Ook hier zijn de wijzigingen geel gemarkeerd.
Het betreft voor Alkmaar alleen JD1.

Verzoeken
Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk verzoeken in te willigen. Daar waar dat kon, is het aangepast. De verenigingen zijn daarover geïnformeerd. Het kan zijn dat er later toch nog verzoeken zijn gehonoreerd die nog openstonden. Kijk dus vooral nog goed naar jullie teams. Een aantal verzoeken hebben wij helaas niet kunnen verwerken omdat de poules vol zaten. 

Ruilmogelijkheid
In een aantal categorieën staan in het blauw nog verzoeken van verenigingen open die niet konden worden gehonoreerd. Ook open plekken zijn blauw gemarkeerd.

Indien er nog verenigingen zijn die willen ruilen of teams willen toevoegen dan is er tot vanavond 22.00 uur (ma 30-10) nog de gelegenheid om een ruil dan wel toevoeging door te geven.

Indeling Topklassen
Helaas is er bij de indeling in de Topklasse bij een aantal categorieën een fout geslopen in de uitslagverwerking in Sportlink en de daarop gebaseerde indeling voor de zaal. Dit hebben wij helaas pas gezien na het sturen van de conceptindeling. Excuses daarvoor! Een en ander is daarna aangepast.

Planning
Eventuele ruilacties dan wel toevoegingen zullen nog worden verwerkt. Onze nieuwe planners zullen dan hun uiterste best doen om zo snel mogelijk het wedstrijdschema te plannen. Dat is een intensief proces dat de nodige tijd kost. Wij streven ernaar om rond 16 november het wedstrijdschema te kunnen publiceren.

Let op: vanaf nu is het boetereglement voor terugtrekkingen van kracht!

Succes en veel plezier allemaal met de competitie!

Met vriendelijke groet,

Cindy Laumans-Veldman

Competitie-coördinator Zaalhockey KNHBBijlage: ZH Poule-indelingen junioren definitief na laaste aanpassingen 311018.xlsx Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->