AMHC 1 VP Website gala 2019 (002).png AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 4 oktober 2018
4-10  | 
hoe zet jij de scheidsrechter in het zonnetje? online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
4 oktober 2018
 
#AllTogetherChallenge in het weekend van 13 - 14 oktober 2018
Rondom de Internationale Coming Out Day op 11 oktober geeft de sportwereld aandacht aan de boodschap dat sport voor iedereen toegankelijk is. De KNHB steunt dit initiatief en deelt de boodschap 'Hockey voor iedereen', ongeacht religie, achtergrond, huidskleur of seksuele voorkeur. Dit jaar kan iedere hockeyer gratis een regenboogband aanvragen, ook als je geen aanvoerder bent. Inmiddels hebben al meer dan duizend hockeyers de regenboogband aangevraagd. Vraag de regenband ook aan en draag hem in het weekend van 13 en 14 oktober!
vraag nu aan
Facebook Twitter LinkedIn
Energiezuinige LED-verlichting op jouw vereniging

Steeds meer verenigingen zijn bewuster van energiezuinige LED-sportverlichting. Wil jij op jouw vereniging LED-verlichting die je makkelijk af kunt stemmen op de activiteiten op het veld? Philips geeft LED-sportveldverlichting ter waarde van 30 duizend euro weg aan een sportclub. Meedoen? Laat één van de bestuursleden de vragenlijst van Philips invullen en maak kans.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Start themabijeenkomsten 'Een leven lang hockey'
Vanaf volgende week bij jou in het disctrict: themabijeenkomsten 'Een leven lang hockey'! Tijdens deze bijeenkomsten gaan we dieper in op het boeien en binden van specifieke doelgroepen. Deze avonden staan vier doelgroepen centraal: jongens (6 t/m 17 jaar), jonge senioren (18 t/m 25 jaar), veteranen (35+) en vrijwilligers. Bekijk de data en locaties en geef je op voor een bijeenkomst bij jou in de buurt!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Verenigingsmonitor: vergelijkend onderzoek onder verenigingen
Alle hockeyverenigingen in Nederland hebben van hun persoonlijke accountmanager een mail met vragenlijst ontvangen, de zogeheten ‘Verenigingsmonitor’. Inmiddels hebben 78 verenigingen de vragenlijst volledig ingevuld en zijn 114 verenigingen hier druk mee bezig. Iedere vereniging die de vragenlijst invult, krijgt straks toegang tot het Benchmark Dashboard en kan zich gaan vergelijken met een groep van verenigingen. Willen jullie ook meer inzichten ontvangen? Vul nu ook de verenigingsmonitor in. 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
#scheidsbedankt tijdens de Week van de Scheidsrechter
Van 6 t/m 14 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Een mooi moment om onze (club)scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten. Want dankzij hun inzet, kunnen alle hockeyers op ieder niveau, elke week, 218.719 wedstrijden per jaar, lekker hun wedstrijden spelen. In dit kader worden op verschillende verenigingen door het hele land spelregelcafés georganiseerd waar scheidsrechters tips & trics geven die je kunt gebruiken in het veld. Hoe bedank jij je (club)scheidsrechters? Maak er een leuk bericht van, plaats het op je social media kanalen en vermeld daarbij #scheidsbedankt.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Voor onze trouwe lezer: Dit boek is gezond
Over gezondheid wordt veel onzin verteld en geschreven. Schrijver Tijn Elferink wist niet meer wat hij moest geloven en besloot zelf op onderzoek te gaan. Over zijn bevindingen schreef hij "Dit boek is gezond". Ook Maartje Paumen vertelt ion dit boek haar verhaal over een gezond en actief leven. Wij hebben het geluk dat we vijf exemplaren van "Dit boek is gezond" mogen verloten onder onze trouwe lezers van de verenigingsnieuwsbrief. Ben jij benieuwd en wil je dit boek graag lezen? Stuur een mail naar [email protected]
Agenda
OKT
Opleidingen Hockeytrainer (HT2, HT3 & HT4)
OKT
Spelregelcafés
OKT
Themabijeenkomsten: 'Een leven lang hockey'
20 OKT
Bijeenkomst leercoaches - T.H.C. Hurley 
OKT
Play-offs AB-jeugd
OKT
CS+ praktijkbegeleider workshop 2 
OKT
Kick-off zaalhockey
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm