AMHC 1 VP Website gala 2019 (002).png AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Duco Bakker nieuwe trainerscoördinator en coördinator Jongste Jeugd
23-9  | 

We zijn blij, dat we u kunnen melden dat Duco Bakker onze nieuwe Trainingscoördinator is en Coördinator Jongste Jeugd.

Afgelopen periode heeft Duco hard gewerkt aan het trainingsschema. Duco heeft in korte tijd geregeld dat alle teams 3 september konden trainen en er voldoende hockeymateriaal beschikbaar was voor iedereen.

Afgelopen week zijn alle coaches ingevoerd bij de Jongste Jeugd en heeft iedereen zijn of haar eerste DWF kunnen invullen. Het bestuur is Duco hiervoor veel dank verschuldigd.

De rest van het seizoen is de trainingscoördinator verantwoordelijk voor het communiceren van de trainingsweken en het eventueel afgelasten van trainingen bij slecht weer.

Trainers zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging bij incidentele afwezigheid. De coördinator kan in uiterste nood een team informeren dat vervanging door een trainer niet is gelukt.

Vragen die u stelt via [email protected] worden vanaf oktober beantwoord door Duco.
Voor vragen rondom wedstrijden van de Jongste Jeugd blijft Liesbeth Berkhout het mailadres  [email protected] beheren.
Vragen gesteld aan [email protected]  werden al door Duco beantwoord.

Omdat Duco, zoals vele anderen, een bekend gezicht is binnen de vereniging, is een app naar privé snel gestuurd. Met 1100 leden zorgt dit voor een oververhitte smartphone.We hebben intern afgesproken, vanaf heden, alleen te reageren op e-mails verstuurd naar de officiële AMHC mail adressen. 

Sportieve groet, Erik Vogel namens het bestuur.

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm