AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Nieuwsbrief Jongste Jeugd
11-9  | 

KICK OFF  F-JEUGD.

Zondagochtend 9 september jl. organiseerden wij de jaarlijkse kick off voor de F-jeugd.
Met trots hebben we de ouders geïnformeerd over ons nieuwe lesmateriaal en hoe we de beschikbare materialen inzetten voor een leuke wedstrijd.
De kinderen begonnen de ochtend met een kleurwedstrijd.
Vanaf woensdag 12 september hangen er drie winnende kleurplaten op het raam van het clubhuis. De eigenaar van de kleurplaat mag zich melden bij de bar.
.
GEZOCHT TRAINERS

We komen heel graag in contact met ouders, die willen meehelpen bij de trainingen van de Jongste Jeugd! Op dit moment heeft ieder team al minimaal een eigen trainer met jeugdleeftijd. De jonge trainers kennen de hockeylessen vanuit hun eigen Jongste Jeugdtijd en hebben aangegeven zichzelf ook graag te ontwikkelen als trainer. Door naast deze talenten ouders te plaatsen, zorgen we blijvend voor voldoende senioriteit op het veld.

.

GEZOCHT BOYS

De 6-tallen bij de jongens kunnen nog heel goed een paar jongens gebruiken. Wie heeft er nog sportieve neven, buren, klasgenoten .....................??

 

AANKONDIGING

De 6-tallen bij de meiden zijn juist weer een beetje te vol geworden. We streven ernaar om na de herfst een extra team in te schrijven bij de bond. Eind september gaan we hierover communiceren met alle betrokken ouders. Hopelijk lukt het ons samen om van 5 (te) grote teams naar 6 goede teams te gaan. De kinderen verdeeld over 6 teams kunnen meer sporten en warm blijven in de winter.

.

UITLEG MOMENT VOOR 6-TALLEN & 8-tallen + UITGIFTE MATERIAAL

Op woensdag 19-9 willen wij graag nog wat extra uitleg geven over de het spelen in een 6-tal of 8-tal. De 6-tallen trainen op woensdag van 15:30 tot 16:30. Dan zouden wij u graag willen uitnodigen om wat te komen drinken om met ons mee te denken. De 8-tallen zijn welkom van 16:30 tot 17:30.

Als u woensdag 19-9 bent verhinderd, kunt u maandag 17-9 de teamtas ophalen in het clubhuis om 20.00 uur.

.

DWF (digitaal wedstrijd formulier)

De coaches ronden direct na de wedstrijd het DWF af. Jullie ontvangen kort voor de wedstrijd benodigde codes en uitleg over het DWF. Het is belangrijk om samen met de tegenpartij op het veld de uitslag in te vullen. Het DWF biedt ook ruimte voor het geven van opmerkingen. Deze functie graag minimaal gebruiken om het werk beheersbaar te houden. Bij vragen / opmerkingen rondom een wedstrijd graag contact zoeken met onze eigen wedstrijdsecretaris >  [email protected]

.

DOELEN

De E en F doelen moeten na de wedstrijden weer terug op kar. De kar plaatsen we altijd aan de andere kant van het veld dan de kant van onze oprit. De overkant van het veld is nl. voorzien van een bredere strook tegels.

.

ZAALHOCKEY

Dit seizoen kunnen de 8-tallen zich ook inschrijven voor de zaalhockey. In Noord Holland staat de midwintercompetitie voor 8-tallen zwaar onder druk. Dus denk goed na over dit aanbod.

.

TRAINING VOOR KEEPERS

Donderdag van 17.30-18.15 uur verzorgt Rens van der Tol keeperstraining op veld 5. Spelers die op zaterdag gaan keepen zijn meer dan welkom om tijdens deze trainingen alvast te oefenen.

Veel plezier weer op de velden,
Cie hockeyzaken.

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm