AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Inleveren lotenboekjes GCA kan nog steeds
16-11  | 

Lotenboekjes kunnen nog steeds worden ingeleverd!!
Vanwege enorme drukte bij de landelijke organisatie is de sluitingstermijn nl. met een week verlengd.

Dus heb je nog een boekje liggen, lever hem dan uiterlijk de komende week in.
Het zou super tof zijn, als we over het bedrag van vorig jaar heen gaan.

==============

We missen nog boekjes van de GCA. Lever deze zo snel mogelijk in!

Alle boekjes moesten uiterlijk in week 44 ingeleverd zijn. Dat was AFGELOPEN WEEK.
==============

De Grote Clubactie is nu ruim drie weken bezig. Goed om de balans op te maken en jullie te vragen om alvast de boekjes van je team te verzamelen. 

Vanaf woensdag 17 oktober a.s.  kunnen de boekjes worden ingeleverd bij het barpersoneel in het clubhuis. Alle boekjes moeten uiterlijk in week 44 ingeleverd zijn. Graag gebundeld per team.

Loopt de actie binnen jullie team goed?

Om de lotenverkoop te stimuleren, heeft de GCA de 20-loten-actie in het leven geroepen. Hiermee worden de lotenverkopers, die 20 of meer loten hebben verkocht, beloond. Kinderen die hun boekje vol hebben, krijgen een voucher. Met deze voucher kunnen de kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht, gratis* naar Bobbejaanland, Avontura, Optisport zwembaden of Body Worlds. Bovendien ontvangen zij een 2e artikel gratis in de webshop van Masita.

Willen jullie dit binnen jullie team bespreken en vragen of de kinderen, die hun boekje vol hebben, dit bij jullie melden? Geef deze namen door op e-mailadres [email protected].  Dan verzorgen wij de voucher. Uiteraard na overlegging van het leeg verkochte boekje.

Wij hebben nog even een aantal belangrijke data op een rij gezet.

 

  • In week 44 inleveren loten. Dit is de week na de herfstvakantie. Eerder kan!
  • 22 november is de sluitingsdatum invoer loten
  • 12 december is de trekking van de Grote Club Actie
  • 13 december is de publicatiedatum

 

Wij hopen dit jaar ook weer op een mooie opbrengst zodat wij weer kunnen investeren in de materialen voor de jongste jeugd. 

Help mee een steentje bij te dragen! 

Alvast hartelijk dank voor jullie inzet. 

Groetjes, 

Commissie Grote Club Actie 
Lynsey van den Akker
Marloes Francken
Babette Res 

 

* Geldig bij Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op: kids.clubactie.nl.

==========

Za 15 september a.s. is de start van de landelijke Grote Club Actie (GCA).
De AMHC doet voor het derde jaar op rij mij. 

De afgelopen twee jaar zijn er door onze jongste jeugd prachtige bedragen binnen gehaald. Afgelopen jaar maar liefst € 3.951,40. Van het geld konden wij trainingsmateriaal aanschaffen. Wij zijn inmiddels in het bezit van heel veel doeltjes en coole trainingstouwen. 

Aan het begin van het jaar vragen wij de trainers welke materialen zij missen. Met de opbrengst van de GCA kunnen wij dan weer mooi nieuwe spullen aanschaffen. 

Voor de verkopers zijn leuke prijzen te verdienen.
De komende week worden alle coaches van de jongste jeugd geïnformeerd. De boekjes kunnen zaterdagochtend 15 september worden afgehaald in het clubhuis. Wij vinden het super fijn als jullie allemaal weer meewerken.

De GCA is van en voor de jongste jeugd!

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->