AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 6 september 2018
7-9  | 
volg de 3-delige webinarserie online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
6 september 2018
 
3-delige webinarserie 'Een leven lang hockey'
Belangrijke vraagstukken die ons allemaal bezighouden: hoe komen we aan nieuwe vrijwilligers? Of hoe zorgen we ervoor dat we onze leden behouden? Om verenigingen te helpen starten we met gratis webinars en themabijeenkomsten onder de noemer ‘Een leven lang hockey’. Kijk 13, 18 en 25 september om 20:30 uur, online, naar de 3-delige serie en stel ook gelijk al je vragen aan onze experts. Schrijf je in en ontvang automatisch de link!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
knhb_nl op Instagram

Het is je waarschijnlijk al opgevallen: met de start van het nieuwe seizoen is de KNHB ook gestart met Instagram. Op knhb_nl worden informatieve en opvallende berichten geplaatst welke betrekking hebben op alle verschillende activiteiten en vormen van hockey. Bekijk de pagina en laten we elkaar volgen en zo op de hoogte blijven van alle mooie momenten!
bekijk de pagina
Facebook Twitter LinkedIn
Top-scheidsrechters geven ons uitleg over de spelregels
Tijdens een van de 60 interactieve, leerzame en bovendien gezellige avonden geven top-scheidsrechters handige tips die je in het veld kunt gebruiken als scheidsrechter, maar zeker ook als speler, coach of als ouder langs het veld. Ook behandelen zij alle vragen over de spelregels of spelsituaties. We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee tijdens het spelregelcafé op jouw vereniging of in de buurt!
meld je nu aan
Facebook Twitter LinkedIn
Ruim een derde van de verenigingen op weg naar rookvrij
We zijn trots om te melden dat het afgelopen jaar het aantal rookvrije sportclubs flink is toegenomen. Vanaf 1 september zijn in Nederland meer dan 550 sportclubs geheel of gedeeltelijk rookvrij. Van alle 550 sportclubs zijn er 110 (20%!) hockeyverenigingen die op weg zijn naar een rookvrij sportterrein. Lees meer over de laatste stand van zaken. Wil je ook een rookvrij sportterrein onder de leden toetsen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een enquête te versturen naar de (ouders van) leden van jouw vereniging!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
87 miljoen euro voor stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties
Er zijn interessante ontwikkelingen op het gebied van subsidies t.a.v. de bouw en het onderhoud van sportaccommodaties. In de Staatscourant van 20 juli 2018 is aangekondigd dat het Ministerie van VWS met ingang van 2019 jaarlijks een subsidiebudget van 87 miljoen euro beschikbaar stelt voor sportorganisaties. Lees hier meer hoe sportorganisaties in aanmerking komen voor de subsidie.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
SEP
CS+ praktijkbegeleider workshop 1
SEP
Briefing en fitheidstest bondsscheidsrechters
15 SEP
Scheidsrechterscursus C- en D-licentie (H-Hockey) - Waalwijk
18, 23, 25 SEP
3-delige webinarserie 'Een leven lang hockey'
24 SEP
Keeperstrainer gevorderden - 't Spandersbosch
SEP - OKT
Opleidingen Hockeytrainer (HT2, HT3 & HT4)
SEP - OKT
Spelregelcafés
OKT
Kick-off zaalhockey
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm