AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Aan de bestuurstafel - september 2018
5-9  | 

Start seizoen 2018/2019

De zomerstop ligt achter ons en de velden van AMHC bruisen weer van de activiteit; enthousiaste spelers, keepers met de juiste materialen, trainers en coaches. Het is een enorme uitdaging om alles in te plannen en te organiseren. Dit is wederom in de vakantieperiode uitgevoerd. Een hele operatie die er elk jaar weer in resulteert dat we met frisse moed, enthousiasme en veel zin het seizoen kunnen starten. Bij deze namens het bestuur  dank aan hen die deze klus weer geklaard hebben! 

Zo aan het begin van het seizoen zijn er ook altijd nog wel een paar zaken, waarbij de puntjes nog op de "i” gezet moeten worden. Daar wordt nog hard aan gewerkt. Wij hebben er vertrouwen in, dat iedereen weer een fantastisch hockeyseizoen zal beleven.


Accommodatie

De velden hebben weer een onderhoudsbeurt gekregen, het clubhuis is weer op orde gebracht en de barcrew staat klaar om samen met de vele vrijwilligers ieders verblijf in het clubhuis aangenaam te maken.


Heren1 en Dames 1

Na een aantal wijzigingen in bezetting en staf van Heren en Dames 1 hebben we gezien, dat onze topteams weer volle bak begonnen zijn. Er wordt al een aantal weken volop getraind en de eerste oefenwedstrijden zitten weer in de benen. 

Het wordt een spannend seizoen met mooie wedstrijden. Komend weekend spelen beide teams thuis de eerste wedstrijden van de competitie, dus komt allen naar de Olympiaweg!


Activiteiten

We zijn nog volop bezig om onze activiteitenkalender voor dit seizoen op de rit te zetten; houd daarom de website en app in de gaten!  

 

Namens het gehele bestuur van AMHC wens ik jullie allemaal een fantastisch hockeyseizoen 2018/2019 en wij hopen jullie weer op en rond de velden te ontmoeten!

 

Groeten,

Frank van Zeggeren

voorzitter

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm