AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 6 juli 2018
6-7  | 
Cruciaal in het aanleren van een techniek is de greep online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
6 juli 2018
 
Hockey in de greep van de grip
De essentiĆ«le basis van de techniek is het vasthouden van de stick, maar bij het overgrote deel van de Jongste Jeugd gaat dat nog vaak verkeerd. Cruciaal in het aanleren van een techniek is de greep en het wisselen van de ene naar de andere greep. Hier gaat het meestal fout. In de nieuwe hockeyvisie wordt uitleg gegeven over de verschillende grepen aan de hand van interessante voorbeelden.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Onderzoek: de KNHB en haar partners

We zijn trots op onze relatie met partners. Om met elkaar te kunnen blijven samenwerken is het belangrijk een goed beeld te hebben van diverse sponsorgerichte zaken. Wil je ons helpen de samenwerking met partners te versterken? Vul de vragenlijst in.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Rabobank verenigingsondersteuningstraject
In 2016 is er vanuit de Rabobank en NOC*NSF een start gemaakt met het Rabo Verenigingsondersteuningstraject. Met dit traject beoogt de Rabobank sport- en cultuurverenigingen te versterken in hun functioneren. Door verenigingen te begeleiden bij projecten geven ze sportbreed ondersteuning. In het traject worden in verschillende takken van sport verenigingen ondersteund. Lees het artikel voor meer informatie.
lees meer
Facebook Twitter
Op zoek naar jongens voor onderzoek A, B en C-jeugd
Om
De uitstroom onder jeugdleden is groot, met name onder jongens. Al een groot aantal meisjes heeft meegedaan aan het lopende onderzoek. Om goede conclusies te kunnen trekken zijn we ook nog op zoek naar een aantal jongens (oud) jeugdleden van 12 - 21 jaar oud die mee willen doen aan het onderzoek. We willen vragen of je deze link van het onderzoek wilt delen via de nieuwsbrief, social media kanalen en onder trainers en coaches die de link kunnen verspreiden onder de teams, jeugdleden en oud leden. Deelnemers kunnen een Adidas pakket winnen t.w.v. € 150,-.!
lees meer
Facebook Twitter
G-hockey clinic bij B.H.V. Push in Breda

Tijdens de rustdag van de Champions Trophy in Breda bezochten Robbert Kemperman, Valentin Verga, Floris Wortelboer en Sam van der Venvier de spelers van de G- en LG-teams van B.H.V. Push voor een hockeyclinic. Ze deden oefeningen met de kids, gaven hockeytips en gingen uiteraard met alle fans op de foto! Bekijk de video van deze mooie dag.
lees meer
Facebook Twitter
Laatste Champions Trophy is gespeeld
Om

Het was de afgelopen week een feest in Breda! Met stralend weer en mooi hockey is de allerlaatste editie van de legendarische Champions Trophy gespeeld. Het Nederlands Elftal Heren won het brons, India het zilver en AustraliĆ« voor de 15e keer het goud. Deel en bekijk de aftermovie en geniet van de mooie beelden van het toernooi!
lees meer
Facebook Twitter
Agenda
15 SEP
Scheidsrechterscursus C- en D-licentie (H-Hockey) - Waalwijk
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->