AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Over 3 dagen komt de RABO Super Serie naar onze AMHC..
6-6  | 
Dit wordt, denk ik, de laatste oproep om kaarten te kopen voor de Interlands.
.

.
Wil je een plekje op de tribune voor zaterdag, dan moet je SNEL zijn.
Zondag is er nog voldoende plaats.
.
TEAMSAMENSTELLING
Op HOCKEY.NL staat de selectie, die afgelopen maandag door coach Max Caldas bekend werd gemaakt voor de Champions Trophy.
We gaan Billy Bakker en Mink van der Weerden missen, maar Robbert Kemperman en keeper Sam van der Ven kun je nu wel van heel dichtbij zien spelen. Een unieke kans.
.
PARKEREN
Fietsen en auto's kunnen geparkeerd worden op het Evenemententerrein.  
Dit terrein ligt aan het begin van de Olympiaweg meteen na het CBR aan je li-hand. Verkeersregelaars wijzen je de weg.
Let op: het Bergenhek en de reguliere ingang zijn GESLOTEN.
.
ENTREE
Vervolgens loop je onder de RABO-BOOG door naar de PAGODE-tent. 
Daar wordt je ticket gescand. Soms heeft de scanner moeite met de code op je telefoon. We raden je daarom aan je ticket te printen.
.
PUBLIEKS-TRIBUNE
Via Veld 5 loop je naar Veld 3, waar een super grote tribune staat. Iedereen zit daar op de 1e rang!
Denk aan het ROOKVERBOD. We willen geen gaatjes in het kunstgras..
.
WEDSTRIJDEN NED-SPANJE
Zaterdag 9 juni: aanvang 17:00 uur - poort open 15:30 uur
Zondag 10 juni: aanvang 16:00 uur - poort open 14:30 uur.
.
Anders dan je gewend bent, duren de wedstrijden 4x 15 minuten.
.
NA AFLOOP
Op het Gerard van Kesterenplein staat een grote tent opgesteld. Daar is iedereen vooraf, in de pauze en zeker na afloop van harte welkom om een drankje te komen drinken. 
En er is meer: een ADIDAS-stand, een VOLVO-stand, een ESCAPE-ROOM, een tuktuk van PURO-Coffee en een SPRINGKUSSEN voor de kinderen.
Genoeg reden om na de wedstrijden gezellig te blijven hangen.
.
HET WEER
We kijken elke dag naar de weersverwachting. De temperatuur wordt helemaal goed, maar of we het droog houden? Duimen maar..
.
Het maakt ons niet uit, wij zijn er klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in.
Doe je ORANJE KLEDING aan, vergeet je zonnebril (want dan gaat de zon juist schijnen) en laat je paraplu thuis (daar hebben anderen alleen maar last van op de tribune).
.
Tot zaterdag en/of zondag!
.
Het Interlands-team tesamen met alle medewerkers
=======================
HET WEER
Wat voor weer zal het zijn, als de Interlands volgend weekend op onze club worden gespeeld? 
Voorzichtig kijken we vooruit en de verwachting laat ons lekker hockeyweer zien. Allemaal duimen, dat dit uitkomt...
.

.
DE KAARTVERKOOP
De zaterdag loopt goed vol, op zondag zijn nog ruim kaarten verkrijgbaar.
Wil je toegang tot het complex, koop dan online je kaartje. Je bent dan verzekerd van een zitplaats op de grote tribune op Veld 3.
.
.

Op Facebook loopt een leuke actie om 2 vrijkaartjes te winnen. 
LIKE, DEEL & WIN

.
DE ORGANISATIE
Op de club zijn 6 mensen vanaf april dagelijks bezig met de voorbereidingen. Vergunningen moeten worden aangevraagd, tenten, horeca, tribune met onderplaten op Veld 3, EHBO, toiletwagens, aggregaten, kabels, beveiliging, verkeersregelaars, parkeerwachters, uitnodigingen, publicaties, ballen-, vlaggen- en line-upkinderen etc. etc..
Ik stel je even aan hen voor:
.
.
En zij doen het samen met vele medewerkers achter de bar, in de tent en op en buiten het complex. Allemaal vrijwilligers!
.
DE INGANG via het EVENEMENTEN-TERREIN
Tijdens de RABO Super Serie op za 9 en 10 juni zijn de normale toegangspoorten (zoals het Bergenhek en de hoofdingang op de Olympiaweg) GESLOTEN voor het publiek. Het Evenemententerrein wordt de algemene en enige TOEGANG
Hier kunnen fietsen en auto's worden geparkeerd. En hier worden de kaarten gescand voordat je het complex op mag. Vervolgens loop je via Veld 5 naar de grote publiekstribune op Veld 3.
.
EEN ROOKVERBOD
Op en rond Veld 5 en 3 geldt een rookverbod. 
Kortom, NIET ROKEN OP DE TRIBUNE, anders krijgen we gaten in de vloermat.
.
DE COMPETITIE-WEDSTRIJDEN
Op zaterdag en zondag kunnen niet alle competitiewedstrijden worden uitgesteld of verplaatst. Een hele puzzel voor Liesbeth Berkhout, de wedstijdsecretaris.
Wanneer je nu elders moet spelen of misschien wel vroeg op de dag, dan vragen we hiervoor echt je begrip. Het complex moeten we nl. op beide dagen om 12:00 uur LEEG opleveren.
.
KORTOM
We bouwen een leuk evenement om het spel van de Oranje Heren heen. Want daar draait het uiteindelijk om. Een goed gevulde tribune en lekker weer maken het plaatje compleet. Wij rekenen op jullie allemaal!

===========
Over 4 1/2 week komt de RABO Super Serie naar onze AMHC..
Terwijl we kunnen genieten van prachtig lenteweer, zijn we achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen voor de interlands. Nog een dikke 4 weken te gaan..
.
Behalve een grote tribune op Veld 3 moet er namelijk ter bescherming van het veld ook een ondergrond worden gelegd. En een tent op het plein voor het clubhuis is een must. Het zal ons toch net gebeuren, dat het geen mooi weer wordt...
.
Het Evenemententerrein wordt de algemene én enige toegang. Hier is ruim plaats voor fietsen (!) en auto's. We bouwen ook daar een tent op vlak bij Veld 5 waar de kaarten gescand worden.
.
Ruud Barsingerhorn heeft mooie plannen voor catering van de teams en ontvangst van de speciale genodigden van de KNHB en AMHC. Dat is hem wel toevertrouwd.
.
De kaartverkoop loopt fantastisch. Nu ook alle andere clubs in NH er weet van hebben, gaat het hard. Wil je verzekerd zijn van een toegangskaartje, dan zou ik dit snel kopen. Want bij het aantal van 1750 gaat de verkoop op slot. 
.
En dan als laatste: WE HEBBEN HULP NODIG
Voor het regelen van het verkeer, de scanners, de ontvangst van genodigden, bewaking bij toegangshekken, opbouwen en afbreken, horeca in de tent en in het clubhuis, uitdelen van klappers en posters, vasthouden van het touw bij het handtekeningen jagen, etc.
Help mee en maak er samen met ons een prachtig weekend van!
.
==================
Over 6 weken komt de RABO Super Serie naar onze AMHC..
Dat het Oranje Herenteam interlands komt spelen op onze club, weet nu bijna iedereen. En dat we er een groot evenement van gaan maken, ook. 
.

Hoe groot? 
Met een tribune op Veld 3 voor 1750 personen mogen we van een groot 2-daags spektakel spreken. En daar hebben we helpende handen bij nodig!
.

Enkele dagen tevoren moeten alle reclameborden worden weggehaald van Veld 1, wordt er een ondervloer gelegd op Veld 3, zodat de tribune zonder schade kan worden opgebouwd. Komt er een grote tent op het Gerard van Kesterenplein en een kleinere bij de ''Hoofdingang'' op het Evenemententerrein.
.

Op de dagen zelf is er parkeergelegenheid op het Evenemententerrein met parkeerregelaars, worden met scanners de tickets gecontroleerd en worden de teams en de genodigde gasten van de KNHB en AMHC ontvangen in het clubhuis.
.

En zo zijn er nog veel meer zaken, die aangepakt moeten worden.
Wij kunnen daarbij jouw hulp heel goed gebruiken. 
Help mee en maak er samen met ons een prachtig weekend van!
.

.

Alvast hartelijk bedankt.

=================
Za 9 en zo 10 juni as. spelen de Heren van het Nederlandse elftal op ons complex Interlands tegen Spanje. De eerste 500 kaarten zijn verkocht. 
En voordat we de ons omliggende clubs in NH de mogelijkheid bieden om ook kaarten te kopen, geven we deze week onze eigen clubleden een kleine voorsprong...

Koop nu je kaartje, dan ben je verzekerd van een plekje op de tribune.
Want na zondag komen daar de overige clubs in het District NH bij.
.
    
.
We maken van het weekend van 9 en 10 juni een fantastisch evenement met een grote tribune voor meer dan 1500 personen op Veld 3, voorzieningen voor de pers, een DJ, ballenkinderen, line-up kinderen, vlaggendragers, verkeersregelaars en parkeren op het Evenemententerrein naast de club.

Kortom, zorg dat je erbij bent en koop een kaartje. Dit wil je meemaken!
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->