AMHC  1 VP RSS 2018 995x275.png AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Over 4 1/2 week komt de RABO Super Serie naar onze AMHC..
9-5  | 
NieuwsafbeeldingTerwijl we kunnen genieten van prachtig lenteweer, zijn we achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen voor de interlands. Nog een dikke 4 weken te gaan..
.
Behalve een grote tribune op Veld 3 moet er namelijk ter bescherming van het veld ook een ondergrond worden gelegd. En een tent op het plein voor het clubhuis is een must. Het zal ons toch net gebeuren, dat het geen mooi weer wordt...
.
Het Evenemententerrein wordt de algemene én enige toegang. Hier is ruim plaats voor fietsen (!) en auto's. We bouwen ook daar een tent op vlak bij Veld 5 waar de kaarten gescand worden.
.
Ruud Barsingerhorn heeft mooie plannen voor catering van de teams en ontvangst van de speciale genodigden van de KNHB en AMHC. Dat is hem wel toevertrouwd.
.
De kaartverkoop loopt fantastisch. Nu ook alle andere clubs in NH er weet van hebben, gaat het hard. Wil je verzekerd zijn van een toegangskaartje, dan zou ik dit snel kopen. Want bij het aantal van 1750 gaat de verkoop op slot. 
.
En dan als laatste: WE HEBBEN HULP NODIG
Voor het regelen van het verkeer, de scanners, de ontvangst van genodigden, bewaking bij toegangshekken, opbouwen en afbreken, horeca in de tent en in het clubhuis, uitdelen van klappers en posters, vasthouden van het touw bij het handtekeningen jagen, etc.
Help mee en maak er samen met ons een prachtig weekend van!
.
==================
Dat het Oranje Herenteam interlands komt spelen op onze club, weet nu bijna iedereen. En dat we er een groot evenement van gaan maken, ook. 
.

Hoe groot? 
Met een tribune op Veld 3 voor 1750 personen mogen we van een groot 2-daags spektakel spreken. En daar hebben we helpende handen bij nodig!
.

Enkele dagen tevoren moeten alle reclameborden worden weggehaald van Veld 1, wordt er een ondervloer gelegd op Veld 3, zodat de tribune zonder schade kan worden opgebouwd. Komt er een grote tent op het Gerard van Kesterenplein en een kleinere bij de ''Hoofdingang'' op het Evenemententerrein.
.

Op de dagen zelf is er parkeergelegenheid op het Evenemententerrein met parkeerregelaars, worden met scanners de tickets gecontroleerd en worden de teams en de genodigde gasten van de KNHB en AMHC ontvangen in het clubhuis.
.

En zo zijn er nog veel meer zaken, die aangepakt moeten worden.
Wij kunnen daarbij jouw hulp heel goed gebruiken. 
Help mee en maak er samen met ons een prachtig weekend van!
.

.

Alvast hartelijk bedankt.

=================
Za 9 en zo 10 juni as. spelen de Heren van het Nederlandse elftal op ons complex Interlands tegen Spanje. De eerste 500 kaarten zijn verkocht. 
En voordat we de ons omliggende clubs in NH de mogelijkheid bieden om ook kaarten te kopen, geven we deze week onze eigen clubleden een kleine voorsprong...

Koop nu je kaartje, dan ben je verzekerd van een plekje op de tribune.
Want na zondag komen daar de overige clubs in het District NH bij.
.
    
.
We maken van het weekend van 9 en 10 juni een fantastisch evenement met een grote tribune voor meer dan 1500 personen op Veld 3, voorzieningen voor de pers, een DJ, ballenkinderen, line-up kinderen, vlaggendragers, verkeersregelaars en parkeren op het Evenemententerrein naast de club.

Kortom, zorg dat je erbij bent en koop een kaartje. Dit wil je meemaken!
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->