AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Rutger Groothuizen en Heren 1
13-4  | 

Rutger Groothuizen zal zijn contract bij Heren 1 niet verlengen en Alkmaar na het einde van het seizoen verlaten.

.

Direct bij aanvang van het seizoen was duidelijk dat Rutger en Heren 1 een gigantisch klus te wachten stond door het zeer grote verloop binnen de groep. Desondanks is Heren 1 onder Rutgerā€™s leiding uitgegroeid tot een volwaardige eersteklasser.

.

In dit team van enkele oudgedienden, mannen van buiten en veel jeugdspelers zit nog zoveel rek, dat wij voorzichtig weer naar boven mogen kijken.

Omdat Rutger naast Heren 1 heel veel borden in de lucht moet houden en van mening is dat, voor de stap naar de top van de eerste klasse een coach nodig is die er heel veel tijd en energie in steekt, is hij tot de conclusie gekomen, dat hij niet de man is die Heren 1 naar de volgende fase brengt.

.

Wij zijn Rutger heel veel dank verschuldigd. We zullen de komende weken nog van hem genieten en na de competitie goed afscheid van hem nemen. Nu wensen we Rutger alvast succes met de verdere uitbouw van zijn eigen Podologie praktijk. 

.

Momenteel voeren we goede gesprekken over een mogelijke opvolger. We hopen jullie snel te kunnen informeren.

.

Sportieve groet, bestuur AMHC

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->