AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Aan de bestuurstafel - april 2018
12-4  | 
We zitten midden in de tweede seizoenshelft en door het mooie weer is het een plezier om te spelen (en om langs de lijn te staan). 
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het nieuwe seizoen om het hockeyhuis in te vullen.
Met name zijn we op zoek naar trainers voor de breedteteams. Lijkt het jou ook leuk om training te geven? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

We hebben ook ontzettend gaaf nieuws!
Op za 9 en zo 10 juni as. wordt op onze club de Rabo Super Serie georganiseerd. Er worden twee interlands gespeeld tussen de Nederlandse heren en het Spaanse nationale team. 
Wil jij hierbij zijn??? Tickets zijn te koop via: https://hockey.nl/rabo-super-serie/
Als club zijn we erg trots, dat we dit evenement bij ons mogen organiseren en we kunnen niet wachten tot het zover is!

Op dit moment krijgen meerdere selectieteams loopscholing van ex-profvoetballer Yuri Cornelisse. In mei gaat Yuri vier woensdagen extra loopscholing-clinics organiseren voor iedereen die dit leuk lijkt. 
Check de website voor meer informatie. 

Het is een tijd geleden, maar de Grote Club Actie was natuurlijk een groot succes. Met het opgehaalde geld hebben wij scheidingstouwen voor op de velden gekocht. Deze worden binnenkort geleverd. De touwen zorgen ervoor, dat tijdens de trainingen niet meer steeds ‘BAL OVER’ moet worden geroepen of dat ballen kwijtraken.

Komend weekend spelen Dames 1 en Heren 1 thuis. Voor beide teams zijn de 3 punten hard nodig. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen? 
Aansluitend wordt er een Thé Dansant georganiseerd. Alle reden om vooral gezellig te blijven plakken.

Frank van Zeggeren (voorzitter) en Babette Res (communicatie)
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->