AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 8 maart 2018
8-3  | 
Sportclubs kunnen € 7.000,- per jaar besparen online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
8 maart 2018
 
Eerste resultaten pilot De Groene Club bekend
Eind 2017 is er een pilot gestart met 30 sportclubs. Vandaag, op de vakbeurs Dag van de Sportaccommodaties, heeft De Groene Club de eerste resultaten bekendgemaakt. De besparingspotentie blijkt enorm: de gemiddelde club kan maar liefst € 7.000 per jaar besparen op de energierekening. Bekijk de infographic met resultaten van de energieadviezen en lees best practices van verenigingen die ook werken aan het thema duurzaamheid.


lees meer
Organiseer nu jouw clubkampioenschappen voor het NK Shoot Out 2018

Het NK Shoot Out komt er weer aan! Een leuke competitie voor spelers, speelsters, keepers en keepsters van de verenigingen. De data en locaties van de districtskampioenschappen en de finaledag zijn bekend. Bekijk de promovideo met alle info, deel deze op de website en social media en meld jouw clubkampioenschappen nu aan!
lees meer
Visie op de ontwikkeling van hockeyers

Om de kwaliteit van hockey nóg sterker te maken, formuleerde de KNHB zes uitgangspunten waarmee ze – samen met haar verenigingen! - aan de slag wil. Ze kwamen al aan bod tijdens het Nationaal Hockeycongres. Gemist? Bekijk de terugkoppeling van het congres nu op de website.
lees meer
Ben jij een bestuurder, trainer, coach of scheidsrechter?
Dan kunnen we jouw mening goed gebruiken. Door mee te doen aan de onderzoeken van de Sportkadermonitor geef je ons een beter beeld van wat er leeft binnen het sportkader: wat motiveert hen, waar lopen ze tegenaan en hebben ze behoefte aan ondersteuning? Belangrijke vragen waar wij graag het antwoord op willen weten, zodat we ons beleid, onze opleidingen en onze ondersteuning zoveel mogelijk kunnen laten aansluiten op jullie behoefte. Deel dit bericht met alle kaderleden binnen je vereniging en meld je aan voor de Sportkadermonitor.
lees meer
Masterclass voor trainers & coaches - 'Goed verdedigen is de beste aanval'
De aanmeldingen voor de masterclass verdedigen van Marcel Balkestein stromen binnen. Door de populariteit is de masterclass op H.C. Rotterdam op 19 maart al vol! Je kunt je nog wel opgeven voor masterclasses op één van de andere zes locaties. Deel het bericht onder de trainers en coaches van je vereniging en meld je aan voor een van de masterclasses verdedigen.
lees meer
Agenda
12 MRT
Bijscholing Visie op Spel & Spelontwikkeling (S&SO) - Union
21 MRT
Masterclass Verdedigen - Locatie: E.H.V. Enschede
26 MRT
Masterclass Verdedigen - Locatie: H.C. AMVJ
9 APR
Masterclass Verdedigen - Locatie: H.C. Zwolle
11 APR
Masterclass Verdedigen - Locatie: Z.S.V. Schaerweijde
16 APR
Masterclass Verdedigen - Locatie: H.C. Helmond
18 APR
Masterclass Verdedigen - Locatie: H.C. Tilburg
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->