AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 11 januari 2018
11-1  | 
Het belooft weer een spektakel te worden! online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
11 januari 2018
 
Kom naar het NK Zaalhockey 2018!
Op zaterdag 3 februari 2018 wordt in het Topsportcentrum Rotterdam het NK Zaalhockey gehouden voor de beste junioren teams in de A-, B- en C-categorie (jongens en meisjes) en de Hoofdklasse Dames en Heren. De wedstrijden zijn gedurende de dag gratis te bezoeken. Bekijk de video en zorg dat de zaalhockeyfans van jouw vereniging op de hoogte zijn. Het belooft weer een mooi spektakel te worden!
lees meer
Seminars over trends en ontwikkelingen van hockeyvelden
Als vereniging krijg je te maken met vraagstukken over de aanleg of vervanging van een kunstgrasveld evenals het onderhoud ervan. CSCsport•GreenFields organiseert binnenkort een aantal seminars voor verenigingen om inzicht te bieden in de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. De seminars worden gehouden op 23 januari 2018 (LOHC), 24 januari 2018 (Schaerweijde) en 25 januari 2018 (Den Bosch). Je kunt je nu aanmelden voor één van deze data.
aanmelden
Ben je al aangemeld voor het Nationaal Hockeycongres 2018?

Ben jij ook aanwezig op 27 januari 2018? Tijdens hét jaarlijkse congres voor verenigingsbestuurders gaan we met jou in gesprek over onze visie op hockey. Het complete programma en hoe je je kunt aanmelden vind je op de website. Zorg dat ook jouw vereniging aanwezig is!
lees meer
Creëer een Sociaal Veilige Sportomgeving
Afgelopen dinsdag hebben alle hockeyverenigingen het rapport van de Commissie Klaas de Vries ontvangen. De KNHB vindt het belangrijk dat er een klimaat is waarin iedereen veilig en met plezier kan sporten. In het rapport staat een aantal aanbevelingen dat de KNHB ondersteunt, waaronder de meldplicht van grensoverschrijdend gedrag. Zet het onderwerp als vereniging op de agenda en zorg voor een goed preventief beleid om de kans op grensoverschrijdend gedrag op jouw vereniging zoveel mogelijk te beperken. In het kenniscentrum op knhb.nl vind je meer informatie over het creëren van een sociaal veilig sportklimaat en gegevens van onze vertrouwenscontactpersoon Chantal Mies.
lees meer
Wie verdient de Rookvrije Generatie Award 2018?
Het aantal sportclubs met een rookvrij beleid voor kinderen is het afgelopen jaar flink toegenomen. Een paar hockeyverenigingen is al volledig rookvrij. Daarnaast zijn er veel verenigingen die de eerste stappen hebben gezet richting een Rookvrij Sportterrein. Deze bijzondere initiatieven komen in aanmerking voor de Rookvrije Generatie Awards 2018. Heeft jouw vereniging een bijzonder initiatief getoond om het sportterrein rookvrij te maken? Meld jouw vereniging dan nu aan voor de Rookvrije Generatie Awards 2018.
aanmelden
Agenda
27 JAN
Nationaal Hockeycongres 2018
3 FEB
NK Zaalhockey 2018
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:


Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->