AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Alkmaar MC2 ging naar Bath!
22-5  | 

Alkmaar MC2  heeft een fantastisch bezoek gebracht aan Bath. En wie weet, komt Bath volgend jaar weer naar Alkmaar...

Jacqueline van Latum maakte een reisverslag en we laten iedereen hiervan meegenieten. > Polarsteps > https://goo.gl/zpnmLm. (Met toestemming van de ouders)


===========

Nog een paar weken wachten en dan gaan de meiden van de C2 met 4 begeleiders naar Bath. Op donderdag 10 mei as. reizen zij af richting Bath, waar zij het lekker lange Hemelvaart weekend verblijven.


Zij bezoeken daar de spelers van de Hockeyacademie van Sally Poter, die vorig jaar bij ons op de club waren. Er staat de meiden een leuk, sportief en cultureel programma te wachten.
Wij wensen de dames met hun begeleiders heel veel plezier en horen graag hoe hun belevenissen waren. 

=============

Vorig jaar hebben wij een Engels hockeyteam uit Bath ontvangen. Nu hebben wij een uitnodiging van hen terug ontvangen.

Graag hoor ik of er een of meerdere teams zijn die interesse hebben om richting Bath te vertrekken. Het betreft teams met kinderen in de leeftijd van 12-13 jaar.
.
Voor meer informatie kun je je wenden tot Marloes Francken: [email protected] .
Wel goed om te vermelden, dat de organisatie en de kosten voor rekening van het team zijn. Aanmelden kan tot 31 januari as. 
.
De foto’s van het bezoek van Bath aan Alkmaar van afgelopen jaar vind je in het A.M.H.C. Fotoalbum.
(> https://goo.gl/photos/Ytw9HcQJPBt4QQ1V8 )
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->