AMHC 3 VP DSC_0797 crop VP.jpg AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Belangrijke info mbt. het komende zaalseizoen.
31-10  | 
Deelnemers KNHB competitie (senioren, A, B, en C-junioren)
D-junioren en E8-tallen
  • Een volwaardige interne competitie blijkt na de inventarisatie helaas niet haalbaar. De beschikbare zaalruimte helpt niet mee.
  • D-teams en E8-tallen gaan daardoor op zaterdag (januari en februari) meedraaien met de midwintercompetitie (veld) zoals gecommuniceerd door de wedstrijdsecretaris. 
  • Alle D-teams en E8-tallen gaan echter wel lekker hockeyen in de zaal. De teams worden opgenomen in het trainingsschema voor de zaal (in december en januari zijn er dus geen veldtrainingen). Het schema maken we op korte termijn bekend, maar de trainingen zullen afhankelijk van het team waarschijnlijk op maandag- of woensdagmiddag (december en januari) plaats gaan vinden. 
  • Voor 5 keer zaalhockey vragen we € 10 per kind. Dit is ter compensatie voor de zaalhuur én het gebruik van de AMHC-zaalhockeysticks. Aanschaf van een eigen stick is dus niet nodig.
  • We vragen de coaches (van alle D-teams en E8-tallen, dus ook van de teams die zich in eerste instantie niet hadden aangemeld voor de interne competitie), om de namen van de jongens of meiden uit zijn of haar team, die willen zaalhockeyen, te noteren op een enveloppe. Het geld, € 10 per kind, graag verzamelen in de enveloppe en inleveren tijdens de eerste zaaltraining. 
  • Verdere informatie volgt. Maar nogmaals: zaalsticks zijn aanwezig en hoeven dus niet aangeschaft te worden.
Met sportieve groet, zaalhockey cie.
.
===============
.
NIEUWSBRIEF KNHB
.
Beste secretarissen, zaalwedstrijdsecretarissen en zaalcommissarissen,
Bijgaand treffen jullie de poule-indelingen van de senioren, junioren en jongste jeugd aan. Het heeft even geduurd waarvoor excuses!
.
Poule-indelingen
.
Senioren
.
Met betrekking tot de senioren hebben wij alle doorgekregen wijzigingen verwerkt. Daardoor zijn er wel wat verschuivingen. Helaas hebben wij niet altijd een poule van 5 (anderhalve competitie) of 7 kunnen realiseren. Overigens spelen de topklassen senioren in tegenstelling tot hetgeen in de nieuwsbrief stond ook op 7 januari as.
.
Junioren
.
De indeling van de junioren is gebaseerd op de veldindeling. Ook hier is het helaas niet altijd gelukt om een poule van 7 of van 5 (anderhalve competitie) te maken. De combiteams zijn zoveel mogelijk bij elkaar gezet. Wel hebben wij moeten schuiven om volle poules te krijgen.
.
Wedstrijdschema
.
Tot slot nog de publicatie van het wedstrijdschema. Aangezien onze planner voor het district Noord-Holland is gestopt, zal het wedstrijdschema door planners uit andere districten worden gemaakt. Dat houdt in dat wij helaas niet op tijd kunnen publiceren. Hoe vervelend wij het ook vinden, het schema zal waarschijnlijk pas vlak voor de competitie bekend worden. Excuses daarvoor; wij werken er hard aan om het toch zo spoedig te kunnen publiceren. 
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->